Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol. FOTO

23 iulie 2024 14:00   Vedete românești

Medicul Valeriu Gheorghiță (42 de ani) și actrița Monica Bîrlădeanu (45 de ani) s-au căsătorit în secret? Cu toate că nu au comentat zvonurile dacă au mers în fața stării civile și și-au spus marele „Da!”, un mic detaliu i-a dat de gol.

Vestea momentului în showbiz! Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, și Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, s-ar fi căsătorit în secret, cu doar câteva luni înainte de evenimentul cel mare. Cu ceva timp în urmă, Dana Budeanu a fost cea care a făcut public pe rețelele sociale anunțul viitoarei căsătorii dintre actriță și medic, menționând că cei doi își vor uni destinele în fața familiei și prietenilor în luna octombrie a acestui an.

Dar iată că actrița și medicul ar fi mers deja în fața stării civile și și-ar fi spus marele „Da!”. Valeriu Gheorghiță a publicat luni, 22 iulie, o fotografie pe pagina sa personală de Facebook cu rectorul UMF Carol Davila, deoarece a obținut titlul de abilitare, însă, un mic detaliu a atras atenția. Mai exact, pe degetul medicului se poate observa o verighetă, ceea ce denotă că este în prezent căsătorit cu Monica Bîrlădeanu. Momentan, cei doi nu au comentat zvonurile.

Detaliul care i-a dat de gol

Cert este că ambii sunt în toi cu pregătirile pentru nunta care va avea loc pe data de 5 octombrie 2024, eveniment ce va avea loc la Palatul Snagov, unde invitații vor avea de respectat un dress code, și anume „Black Tie”, potrivit cancan.ro. De asemenea, nași le vor fi doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Monica Bîrlădeanu, cunoscută actriță și prezentatoare de televiziune din România, și Valeriu Gheorghiță, medic și coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, au început să fie în atenția publicului în privința relației lor amoroase în cursul anului 2023. După ce relația lor a devenit publică, au primit multă atenție din partea media și a fanilor, însă cei doi sunt sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor personală și împărtășesc destul de puține lucruri pe rețelele sociale.

Mai multe