Vica Blochina, probleme în urma operației de micșorare de stomac? Fosta amantă a lui Pițurcă a făcut mărturisiri îngrijorătoare

14 iunie 2023 17:52   Vedete românești

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vica Blochina a luat decizia de a se supune unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului. Recent, medicul acesteia a făcut o serie de declarații referitoare la complicațiile care pot apărea după operație. 

După întoarcerea de la Survivor România 2023, kilogramele în plus pe care le-a acumulat din cauza stresului au început să devină o adevărată problemă pentru fosta balerină de la Melody.

Vica Blochina și-a micșorat stomacul 

Decisă să revină la formele inițiale, Vica Blochina a apelat la una dintre cele mai moderne operații, și anume cea de micșorare a stomacului. Totuși, există șansele de a reveni la kilogramele inițiale, după cum spune medicul care a operat-o. 

„Există riscul să revină la kilogramele inițiale, iar procentul este destul de mare. Cam o treime dintre pacienții operați bariatric pierd controlul și undeva după 2-3 ani se pot reîngrășa. Evident avem soluții și pentru aceștia. E ceea ce numim noi chirurgie revizionară bariatrică sau metabolică și suntem în stare să o facem și o facem”, a mai povestit chirurgul Sorin Velici, precizând faptul că o parte dintre pacienți se confruntă cu această problemă, potrivit ego.ro

„Nu avem un target, nu există un barem, un standard, dar există și a 2-a, a3-a și a chiar a 4-a intervenție chirurgicală care se poate face. Dar de obicei nu este nevoie. Sunt cazuri extreme când se ajunge la mai mult de trei intervenții chirurgicale”, a conchis acesta, conform sursei amintite. 

Vica Blochina, cuvinte de laudă la adresa medicului Sorin Velici

Vedeta de televiziune a mărturisit că este mulțumită cu decizia pe care a luat-o, medicul Sorin Velici fiind singura persoană care a ajutat-o să slăbească un număr impresionant de kilograme, într-o perioadă scurtă de timp. 

„Să pomenești. E cineva care mă vorbește frumos. Surpriză. Eu m-am plâns că nu mai pot să mănânc, că sunt pe dietă cu lichide, dar lumea a exagerat. E singurul om care m-a făcut să slăbesc 6 kilograme într-o săptămână, deci trebuie să-l ascult”, a fost mărturia Vicăi Blochina.

Mai multe