Video spectaculos cu Nadia Comăneci! Dansează mai ceva ca o profesionistă!

12 mai 2022 5:36   Vedete românești

Nadia Comăneci pare că nu a lăsat să treacă vârsta peste ea, reușind să se miște ca la 20 de ani, pe ritmuri latino.

Chiar dacă are 60 de ani, se pare că sportiva nu a permis timpului să-i afecteze condiția fizică. Într-un videoclip postat pe contul ei personal de Instagram, Nadia Comăneci și-a îndrumat fanii să nu se mai gândească la vârsta pe care o au, ci să înceapă să danseze pe cele mai tari ritmuri, pentru a se păstra tineri. 

Videoclipul de pe contul ei de Instagram a adunat peste 3.000 de vizualizări și peste 600 de aprecieri, în doar o singură oră de la publicarea acestuia. Nadia Comăneci are peste 146.000 de urmăritori pe Instagram, iar videoclipurile în care aceasta se bucură de beneficiile aduse de activitatea fizică nu sunt o noutate. 

Citește și Robert Turcescu, mesaj pentru Nadia Comăneci, la nouă ani după ce a făcut-o cerșetoare

Sportiva încearcă în fiecare zi să transmită că un stil de viață sedentar este foarte periculos pentru sănătate, iar o jumătate de oră pe care ne-o dedicăm mișcării, ne poate îmbunătății atât starea de sănătate fizică, cât și psihică.

Nadia Comăneci a fugit de Securitate

Nadia Comăneci este cea mai importantă gimnastă a sportului românesc, rămânând în istoria internațională a Jocurilor Olimpice pentru primul scor de 10.0 din istorie. La doar 14 ani, sportiva și-a reprezentat țara în timpul Jocurilor Olimpice de la Montreal, unde a intrat în cărțile de istorie și a devenit o figură reprezentativă pentru sportul internațional.

În timpul carierei sale, Nadia Comăneci a strâns peste 23 de medalii de aur, în diferite competiții sportive.

Vezi și Nadia Comăneci, amintire emoționantă de la Montreal! A păstrat până în ziua de astăzi păpușa care îi poartă numele

Chiar dacă Nadia Comăneci a rămas în Statele Unite ale Americii încă din 1989, când a fugit de Guvernul Comunist, aceasta și-a păstrat cetățenia română, gândindu-se periodic la patria mamă și având grijă să continue să aducă cinste țării prin aparițiile sale televizate.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe