Viorel Lis a ajuns din nou la spital! Ce au descoperit medicii

30 mai 2022 19:41   Vedete românești

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, nu scapă de problemele de sănătate! Edilul a fost dus din nou de urgență la spital, după ce acuzat mai multe stări de rău. Oana Lis a dezvăluit ce au descoperit medicii!

Încă de când a făcut infarct, starea de sănătate a lui Viorel Lis este una precară. Fostul edil a avut parte de o perioadă dificilă, plină de probleme, iar acum a ajuns din nou de urgență la spital.

Citește și: Oana Lis, zi de naștere tristă, din cauza problemelor lui Viorel. Cum a surprins-o fostul edil

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor 

Oana Lis, cea care îi este alături în aceste clipe grele, a dezvăluit că a fost nevoită să îl interneze din nou în spital pe partenerul ei de viață, având în vedere că starea de sănătate a fostului primar este din ce în ce mai rea.

Oana Lis a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că soțul ei a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a fost infectat cu o bacterie. Viorel Lis a fost supus mai multor analize medicale, iar doctorii au decis să îl și interneze pentru pentru o perioadă scurtă.

Citește și: Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la infarct. Oana a reuşit să îl viziteze

Investigațiile nu au durat mult însă, iar fostul edil al Capitalei a fost externat după o zi. Cu toate acestea, mai are de trecut un hop, urmând să fie nevoie să facă o colonoscopie, după ce s-a infectat cu o bacterie.

Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă.”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei

Amintim că, recent, Viorel Lis s-a confruntat cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct. Acesta a avut atunci nevoie de o operație de urgență, iar recuperarea sa a fost una anevoioasă. În cazul fostului edil, vârsta începe să își spună din ce în ce mai mult cuvântul.

La ultima sperietură, cea cu infarctul, Oana Lis a dezvăluit chiar că s-a gândit la ce e mai rău, alegând să cumpere chiar și un loc de veci pentru soțul ei.

Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit... Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci.”, a declarat de curând Oana Lis.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe