Viorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată. Credeam că n-o să mă mai întorc»

16 martie 2022 14:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viorel Lis a vorbit pentru prima dată despre experiență cumplită prin care a trecut, când a suferit un infarct și a fost internat de urgență. Fostul edil a mărturisit că era sigur că nu va ieși viu din spital și că nu o va mai revedea niciodată pe Oana. 

Viorel Lis, 79 de ani, a suferit recent un infarct și a fost necesară internarea de urgență a fostului edil al Capitalei. După 10 zile petrecute în spital, Viorel Lis a dezvăluit la Teo Show! momentele îngrozitoare prin care a trecut cât timp a fost la Terapie Intensivă. 

Edilul a mărturisit cu emoție în glas că nu mai avea speranța că se va mai întoarce acasă, sau că o va mai revedea vreodată pe soția sa, Oana. Viorel Lis a recunoscut că a fost pentru prima dată când a plâns cu adevărat deoarece era sigur că îi venise sfârșitul. 

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat de acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc."

Viorel Lis a suferit o intervenție periculoasă la inimă

Viorel Lis a relatat că intervenția la inimă a fost făcută imediat cum a ajuns la camera de gardă și a fost foarte impresionat de profesionalismul medicilor. Fostul edil al Capitalei a explicat și în ce a constat procedura pe care a suferit-o la inimă. 

,,Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a mai dezvăluit Viorel Lis. 

Viorel Lis nu avea loc de veci

Oana Lis a fost aceeași soție devotată și plină de dragoste și a stat zi și noapte cu gândul la Viorel. Ea a povestit că nu era sigură dacă partenerul ei va scăpa de această dată. Ea a aflat că Viorel nici măcar nu avea loc de veci. 

,,A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că este aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci.", a declarat Oana Lis. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe