Vlad Gherman a împlinit 29 de ani! A primit o urare specială din partea fostei iubite

16 februarie 2022 20:52   Vedete românești

Vlad Gherman a împlinit 29 de ani pe 16 februarie. El a primit o surpriză din partea celor mai buni prieteni, chiar la miezul nopții. Nici Cristina Ciobănașu nu a trecut cu vederea ziua de naștere a fostului iubit și i-a dedicat un mesaj special. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu i-au luat prin surprindere pe fani în primăvara anului trecut, când au anunțat că au decis să pună capăt relației pe care o aveau de aproape un deceniu. Vlad a recunoscut că despărțirea de Cristina nu a fost una ușoară și a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa trauma. Timpul a trecut, rănile sau vindecat, iar acum ambii se află în relații cu alte persoane. 

Vlad Gherman s-a îndrăgostit de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu, alături de care a petrecut deja o vacanță exotică. Pe 16 februarie, de ziua sa, el a primit o surpriză frumoasă din partea acesteia și a celor mai buni prieteni, care l-au vizitat chiar la 12 noaptea pentru a-i transmite cele mai bune gânduri. Vlad a scris despre momentul special pe pagina contului personal de Instagram și le-a mulțumit fanilor pentru urări. 

Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să «trezească» tot blocul cântând »Mulți ani trăiască». M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt”, a povestit Vlad.

Cristina Ciobănașu, mesaj pentru fostul iubit

Nici Cristina Ciobănașu nu a uitat de ziua de naștere a fostului iubit și a decis să îi ureze la mulți ani prin intermediul unei postări pe Instagram. A distribuit o fotografie în care apare alături de Vlad, iar în descrierea imaginii a scris: ”La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut”. 

Chiar dacă s-au despărțit, Vlad și Cristina au rămas în relații bune, de prietenie și păstrează legătura, după cum a dezvăluit și Vlad.

De ce s-a temut Vlad să dezvăluie relația cu Oana Moșneagu 

Vlad a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis abia acum să dezvăluie că formează un cuplu alături de Oana, deși ei doi erau împreună încă de la începutul anului 2022. Cei doi s-au temut de reacția pe care o va avea publicul, dar și doamna Ruxandra Ion, producătoarea de televiziune care a petrecut extrem de mult timp în compania lui Vlad și a Cristinei Ciobănașu. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe