Vlad Gherman, «triunghi amoros» de senzație cu fosta, Cristina Ciobănașu și actuala, Oana Moșneagu: «Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii»

20 aprilie 2022 7:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vlad Gherman este prins la mijloc între actuala iubită, Oana Moșneagu și fosta, Cristina Ciobănașu. Actorul s-a pozat între ambele actrițe și, culmea, toți trei par să se înțeleagă de minune. 

Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, alături de care a format un cuplu vreme de câțiva ani. Decizia celor doi, de a merge pe drumuri separate, a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că ei au interpretat adeseori un cuplu în seriale și le stătea extraordinar de bine împreună. 

Citește și Cum a aflat Cristina Ciobănașu că Vlad Gherman s-a îndrăgostit de Oana? „A fost prima!”

După luni de speculații, Vlad Gherman a recunoscut că are o nouă iubită, în persoana actriței Oana Moșneagu. Recent, fanii actorului au avut o surpriză de proporții, când Gherman a postat pe contul personal de Instagram o fotografie, ce-l înfățișează între actuala iubită, Oana Moșneagu și fosta parteneră, Cristina Ciobănașu. 

În imaginea care i-a intrigat la culme pe urmăritorii actorului, Vlad Gherman are o privire ironică, în timp ce Oana Moșneagu își ține un braț peste umărul iubitului ei, iar Cristina Ciobănașu, în partea opusă, stă lângă fostul iubit, cu o privire buclucașă în ochi. 

Postarea a adunat rapid peste 12.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și comentarii savuroase. 

,,Sunt din nou împreună, toți 3"

,,Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii"

,,Vlad Gherman s-a convertit la religia musulmană si a hotărât să își ia două soții" 

,,Vlad Gherman își trăiește viața alături de fosta și actuala!", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Cristina Ciobănașu a aflat prima de iubita lui Vlad Gherman

Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu anul trecut, după ce au format un cuplu timp de aproape 10 ani și au jucat în mai multe seriale împreună. 

Citește și Vlad Gherman, jigniri de nepermis cu Oana Moșneagu: «Dai ca o vacă». Cum l-a amenințat actrița din „Adela" pe iubitul ei

Actorul nu a stat prea mult timp singur și și-a regăsit fericirea în brațele actriței Oana Moșneagu, alături de care juca în serialul Adela. Prima care a aflat de relația dintre cei doi a fost Cristina Ciobănașu căreia fostul iubit i-a mărturisit că are o nouă parteneră. 

Se pare că între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu există resentimente și continuă să aibă în continuare o relație de prietenie frumoasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe