Vlăduța Lupău va avea un băiețel! Adevărul dureros despre cum a rămas însărcinată!

28 martie 2022 12:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău a venit, în premieră, însărcinată în cinci luni în emisiunea la Cătălin Măruță și a spart, în direct, balonul! De ziua soacrei sale, Vlăduța a divulgat sexul bebelușului. Ea și fobalistul Adi Rus vor avea un băiețel.

Însărcinată în cinci luni, Vlăduța Lupău a divulgat, în direct, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece.

Solista are deja o burtică proeminentă și a spart balonul împreună cu Cătălin Măruță. De ziua soacrei sale, Vlăduța a înțepat balonul din care au zburat, prin tot platoul, confetti de culoare albastră. Prin urmare, ea și fotbalitsul Adi Rus vor avea un băiețel!

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat!”

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”, a declarat Vlăduța, încântată că va avea un băiețel.

Solista a dezvăluit și cum a aflat că este însărcinată.

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”,a mai mărturisit artista.

Vlăduța Lupău s-a chinuit ani întregi ca să rămână însărcinată. Mulți au crezut că solista a apelat la fertilizarea în vitro, însă adevărul era altul. Solista a suferit de endometrioză.

"Endometrioza e boala secolului la femei!"

Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a adăugat vedeta.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj, pe 12 noiembrie 2019. Cei doi își doreau foarte mult un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe