#Exclusiv Click!

Vrei să-ți faci nunta în localurile de lux ale vedetelor Constantin Enceanu și Cristian Țânțăreanu? Cât costă o porție de sărmăluțe cu mămăliguță: „Facem și petreceri de divorț!”

18 iulie 2024 17:13   Vedete românești

Solistul Constantin Enceanu (60 de ani) și milionarul Cristian Țânțăreanu (80 de ani), patroni de localuri, în Filiași și în Corbeanca, organizează, vara asta, petreceri de nunți și de botez. Își atrag clienții cu meniuri delicioase, din care nu lipsesc nici tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță. Iată și ce spun celebrii patroni, exclusiv pentru Click!, despre aceste afaceri, care le rotunjesc serios veniturile.

Constantin Enceanu are în Filiași un local în valoare de 200.000 euro

Artistul Constantin Enceanu deține un local superb, Zanzibar, în Filiași, construcție care l-a costat peste 200.000 de euro. Aici sunt și spații de cazare, o terasă, un restaurant, piscine, locuri de joacă pentru copii. Susține, exclusiv pentru Click!, că fiica și ginerele lui sunt cei care se ocupă cel mai mult de afacere, el fiind responsabil strict pe zona administrativă:

„Organizăm petreceri, nunți, botezuri, aniversări, dar nu mă bag în zona asta de prețuri la mâncare, de meniu. Habar n-am cât costă. Eu, ca să vă spun sincer, mă ocup de partea administrativă, de curățenie”. 

Cât costă un aperitiv de nuntă, la localul lui Constantin Enceanu?

Am aflat însă de la organizatorii de evenimente ai acestui local cât costă un aperitiv pentru petrecerile de nuntă și de botez, dar și ce bunătăți ne așteaptă. În prețul unui meniu de aperitiv, cuprins între 65 și 75 lei, sunt incluse, printre altele: aspic de curcan în crustă verde, ciolan crocant cu cremă de fasole, trufe de brânză în cruste de alune, terină de pui cu spanac.

Iar o porție de sărmăluțe, în frunze de varză, cu smântână, mămăliguță și ardei iute costă 50 de lei porția. Un pachet all inclusive de băuturi non alcoolice costă 40 lei/persoană, iar un pachet în care sunt incluse și băuturi alcoolice și non alcoolice costă 70 lei/ persoană.

Prețul total al unui meniu de petrecere, de la aperitive, fripturi, și până la dulciuri și băuturi, este stabilit însă în funcție de numărul de invitați, dar și de mâncărurile alese.

Cât costă să faci nuntă sau botez la localul lui Cristian Țânțăreanu, din Corbeanca?

Vestitul milionar Cristian Țânțăreanu a muncit, alături de asociații săi, preț de trei ani la luxosul centru de evenimente, din Corbeanca, dotat cu opt săli, cu 2.000 de locuri, dar și cu 400 de locuri de parcare.

Aici, un meniu de botez costă 75 de euro, pentru o persoană, iar meniul de nuntă este de 125 de euro pentru o persoană:

„Am început de câteva luni, facem tot felul de chefuri, avem și petreceri de nuntă, dar și de divorț. Mai întâi, facem nunta, apoi urmează divorțul! Prețurile sunt în funcție de numărul de invitați, de meniu, de programul artistic!”, spune Cristian Țânțăreanu, exclusiv pentru Click!

Mai multe