Cristian Țânțăreanu, petrecere cu peste 400 de invitați de ziua lui, în Paradisul Verde! „Sănătos nu sunt, voios poate...”

#Exclusiv Click!

Cristian Țânțăreanu a împlinit 80 de ani pe 16 aprilie și a sărbătorit cu fast weekendul acesta, sâmbătă, pe 20 aprilie, chiar în sala lui de evenimente din Paradisul Verde, inaugurată la sfârșitul anului trecut. Peste 400 de oameni i-au fost alături și l-au sărbătorit pe milionarul din Corbeanca.

Iubit în continuare de oameni, Cristian Țânțăreanu a ajuns la fel de vesel și la 80 de ani și ajutat de soția sa, Manuela, a reușit să mențină echilibrul în familie și căsnicie.

Le-a asigurat o moștenire impresionantă nepoților și strănepoților săi și acum se poate odihni și relaxa liniștit!

Cristian Țânțăreanu a fost pus pe glume, cum îl știm, și la petrecerea de ziua lui. Și-a păstrat tonusul și buna dispoziție și a petrecut alături de invitați de seamă precum Florin Călinescu, Helmut Duckadam. Mircea Baniciu, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Iuliana Marciuc, Cristi Brancu și mulți alții.

Omul de afaceri ne-a mărturisit că își dorește multă sănătate de acum încolo și că este mulțumit de cum se simte acum, având în vedere că a trecut si printr-o cumpănă în materie de sănătate, atunci când a fost diagnosticat cu cancer de colon. Acum e vindecat și încearcă să se mențină sănătos.

La ceas aniversar, deși nu mai face petreceri excentrice ca pe vremuri și s-a mai liniștit, Țânțăreanu ne-a mărturisit cum se simte.

Sănătos nu sunt, voios poate. Puteam fi mai bine, dar puteam să fiu și mai rău, una peste alta sunt mulțumit! Am peste 400 de invitați alături, vecini, rude, pe unii îi știu de 75 de ani, pe unii de 78, pe unii de 70, pe alții de 60... Majoritatea sunt de aici, din Corbeanca, le-am luat banii și le-am făcut case. Mergem înainte dar chinuit! Petrecerea se întinde cât vrea lumea! Eu când mă ia somnul mă duc să mă culc. Acum pentru mine este importantă sănătatea, uit de la mână până la gură! Nu mai îmi dau voie nepoții să apar la televizor”, ne-a povestit milionarul din Corbeanca.

Meniul petrecerii aniversare a lui Cristian Țânțăreanu a fost pe măsura unui om care se respectă. Fripturi, mici, pește, alimentație variată, salate, tot felul de delicatese, fructe, fântână de ciocolată și băutură din belșug.

După aniversarea fastuoasă de ziua lui, Cristian Țânțăreanu se pregătește de noi excursii atât prin țară cât și în străinătate, soția lui fiind cea care face mereu traseul acestora. Vor pleca cu toată familia, nepoți, strănepoți dar și cu prieteni apropiați, alături de care vor sărbători și Paștele.

Averea omului de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost estimată la 30-40 de milioane de euro, suma pe care a știut cum să o gestioneze și să o împartă copiilor, nepoților și strănepoților familiei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net