Cristian Țânțăreanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. De ce s-a certat serios cu soția: „Am plecat și n-am mai stat la nunta fiului”

Ultima actualizare:

    Cristian Țânțăreanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D
Cristian Țânțăreanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D

Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Omul de afaceri este unul dintre cei mai excentrici milionari ai României, iar averea acestuia era estimată în 2007 la aproape 50 de milioane de dolari, rezultată din afacerile cu imobiliare și terenuri.

Cristian Țânțăreanu este renumit și pentru petrecerile grandioase pe care le-a organizat la faimoasa reședință din Corbeanca, fiind o personalitate care nu de puține ori a șocat opinia publică prin nonconformismul afișat și lejeritatea abordării subiectelor considerate tabu.

Odată cu problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer, cumpănă peste care a trecut cu bine, acesta s-a retras vizibil din lumina reflectoarelor.

În ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, milionarul a vorbit despre cine este omul, soțul și tatăl Cristian Țânțăreanu, dincolo de cancanul mediatic din viața sa. Acesta a oferit amănunte despre copilăria sa, legături de familie, afaceri, dar și la cât se ridică, cu adevărat, averea acestuia.   

„Când ați dat de gustul banilor?”, „Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, „Cum ați fost țepuit de 3 milioane de dolari?”, „De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, „Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?”, „Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, „V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?” au fost doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii.

V-a plăcut să fiți premiant la „șmecherie”?

„N-a fost nicio smecherie, nu mă duce capul. (..) Și acum dacă citesc trei rânduri mintea îmi zboară în altă parte, nu mă pot concentra. Dar mie îmi zboară la treburile mele.(..) Cei din urmă vor fi cei dintâi.

V-a îmbogățit comunismul?

„Nu, dar eu nici n-am dus-o rău. Era bine.. cu mașina la scară, cu secretară drăguță...N-am dus-o rău”

Când ați dat de gustul banilor?

„Cu statul am făcut o grămadă de bani în primii doi ani, dar după mi-am dat seama că nu mai suport”

Vă place opulența?

„Sunt exagerări..nu sunt date exacte. Am trei hectare de curte, două de pădure și 10 de lac. E o treabă foarte frumoasă (..) Eu sunt mulțumit..”

Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?

„Am avut o discuție mai puternică o singură dată. Și asta din cauza voastră, a presei. La nunta fiului meu. Am plecat și n-am stat la nuntă pentru că era presa și nora mea nu a vrut.”

Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?

„E imposibil de spus. (..) ..Dacă sunt 200 de hectare, 2.000 de dolari hectarul.. Nu mă pricep deloc la calcule”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net