Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul: „În fiecare zi mă blestem...”

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat în trecut cu o boală gravă! Afaceristul recunoscut pentru petrecerile de la Corbeanca a dus o luptă lungă cu cancerul, însă l-a învins de mai bine de 15 ani. De atunci se laudă că nu mai are nimic, iar la aproape 80 de ani este mai vioi și mai în putere ca în tinerețe. Îl ajută, probabil, și mesele festive și voia buna de care se înconjoară, însă medicii i-au recomandat să nu facă excese.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu o boală gravă
Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu o boală gravă

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu o boală gravă

Petrecerile cu mii de oameni de la Corbeanca cu băuturi fine și miei la proțap i-au adus renumele afaceristului. Însă în urmă cu 15 ani a fost la un pas de moarte, atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Țânțăreanu însă s-a tratat în străinătate, iar de atunci nu s-a mai confruntat cu alte probleme de ordin medivcal. Medicii i-au dat interdicție la anumite alimente, însă afaceristul le mai ignoră și profită de orice moment. Dovadă stă și petrecerea de 1 Decembrie la care au participat 2.000 de oameni și unde a întins mese îmbelșugate. 

Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt. La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul.” a declarat Cristian Țânțăreanu pentru viva.ro.

Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.”, a mai spus, în trecut, pentru Playtech Știri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net