Țânțăreanu reloaded! Milionarul dă party faraonic la Corbeanca de ziua lui! „O facem ca pensionarii!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Va fi party mare, ca pe vremuri, la Cristian Țânțăreanu în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Milionarul împlinește duminică 16 aprile, chiar în ziua de Paște, 79 de ani și dă un chef monstru, ca pe vremuri, cu miei, purcei și muzică de petrecere. Click! îți spune toate detaliile.

Cristian Țânțăreanu revine în forță! Milionarul a învins cancerul și acum o pune iar de petrecere, ca în vremurile lui de glorie când nu era sărbătoare să nu dea chef la el acasă, în Paradisul Verde de la Corbeanca.

Cristian Țântăreanu: „Inaugurez complexul de evenimente din Paradisul Verde!”

Duminică 16 aprilie, Țănțăreanu împlinește 79 de ani, și a decis să organizeze un chef monstru cu peste 300 de persoane, prieteni, apropiați, cântăreți și presă.

Petrecerea este dată în cinstea lui, dar și cu ocazia inaugurării noului complex de evenimente pe care omul de afaceri l-a deschis în Paradisul Verde, alături de alți asociați.

Facem și noi chef ca pensionarii așa, cu de toate! Tăiem miei, curcan, purcei, pentru cine poate să mănânce, să fie din belșug. Vor fi invitați vecini, rude și prieteni, cam 300-400 de persoane.

Noul complex din Paradisul Verde va fi gata în luna iunie Sursa: arhivă personală
Noul complex din Paradisul Verde va fi gata în luna iunie Sursa: arhivă personală

Facem inaugurarea unei părți a complexului pe care-l dețin în Paradisul Verde. E un centru de evenimente mare, cu săli pentru spectacole, conferințe, nunți, botezuri. Încap cam 2000 de persoane acolo. Suntem mai mulți asociați acolo, dar eu dețin peste 65 la sută din acțiuni”, a declarat milionarul, în exclusivitate pentru Click!

La cheful de la Corbeanca au fost antamați și cântăreți de seamă, precum Ovi sau frații Cazanoi, ce se vor ocupa de întreținerea atmosferei pe parcursul mega-petrecerii din Paradisul Verde de la Corbeanca.

Așa arată noul complex al lui Cristian Țânțăreanu din Paradisul Verde  Sursa: arhivă personală
Așa arată noul complex al lui Cristian Țânțăreanu din Paradisul Verde Sursa: arhivă personală

În complexul lui Țănțăreanu de la Corbeanca s-au băgat 10 milioane de euro

Nu mai puțin de 10 oameni de afaceri importanți - printre care și milionarul Cristian Țânțăreanu - dețin complexul rezidențial Paradisul Verde, ce a fost construit în comuna Corbeanca. Complexul de evenimente are opt săli cu o capacitate de circa 2.000 de persoane și va inaugurat în totalitate în luna iunie.

Cea mai mică sală are 100 de locuri, iar cea mai mare - 1.200. Centrul este situat chiar în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe malul lacului, și dispune de 400 locuri de parcare. Investiția în complex s-a ridicat la aproximativ 10 milioane euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net