Excentricul milionar Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat apartamente de 390.000 de euro, în Mamaia Nord. De ce nu le închiriază: „Nu vreau să-mi distrugă munca vreun aurolac!”

#Exclusiv Click!

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu (80 de ani), care a câștigat milioane de euro, din construcții, domeniu în care a performat, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click! despre investiția făcută în imobiliare, la malul mării. S-a mândrit și cu salonul lui de evenimente, din Corbeanca, de unde îi vin bani frumoși.

A deschis salonul de evenimente din Corbeanca: „Avem și petreceri de divorț”

Cristian Țănțăreanu a finalizat, în sfârșit, salonul de evenimente, din Corbeanca, unde vara asta deja sunt programate nunți și botezuri. Timp de trei ani, el s-a trezit cu noaptea în cap și a muncit cot la cot cu angajații. Dar, e mulțumit de rezultat:

„Salonul de evenimente din Corbeanca, la care am muncit și vară și iarnă, vreo trei ani, merge bine. Am început de câteva luni, facem tot felul de chefuri, avem și petreceri de nuntă și de divorț. Mai întâi, facem nunta, apoi urmează divorțul! Prețurile sunt în funcție de numărul de invitați, de meniu, de programul artistic!”, spune Cristian Țânțăreanu, mai în glumă, mai în serios, exclusiv pentru Click!

A plătit 390.000 de euro pe cele trei apartamente din Mamaia Nord

Vara aceasta, Cristian Țânțăreanu și soția lui își vor încărca bateriile în apartamentele familiei, din Mamaia Nord, pe care le-a achiziționat, pe bani grei, în rate:

„Vara, mergem la mare, o dată pe săptămână, avem acolo trei apartamente, la Mamaia Nord, dar nu merg și prin discotecile din zonă. Venim când vrem, plecăm când vrem. N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani? Stau în casa mea, în lucrurile mele. Eu cu fiul meu am achiziționat 3 apartamente, cu două camere, cu sufragerie, bucătărie și dormitor, avem și parcare.

Au făcut treabă bună constructorii, îmi place lucrarea. Am plătit câte 130.000 de euro, pentru fiecare apartament, le-am luat în rate. Le-am aranjat, le-am mobilat, mergem acolo cu familia, este strict pentru noi. Nenorocirea e că eu cu soția apucăm liber numai în cursul săptămânii, în rest, vin copiii cu nepoții, cu prietenii”, ni s-a mai confesat Cristian Țânțăreanu, exclusiv pentru Click!

De ce refuză să le închirieze turiștilor? 

Cristian Țânțăreanu mai precizează, exclusiv pentru Click!, și că în aceste apartamente nu vor locui turiștii. El refuză total să le închirieze, pe perioada verii, așa cum procedează, de pildă, solistul Mihai Trăistariu, care deține, tot la Mamaia Nord, 6 garsoniere, înregistrând încasări de 30.000 de euro, în fiecare sezon estival:

„Doamne ferește, nu bag pe nimeni, în aceste trei apartamente, nu le închiriez, deși sunt și turiști de treabă! Nu vreau să-mi distrugă munca vreun aurolac, nu știi cine îți intră în casă, te mai alegi și cu pagubă”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net