Weekend plin de petreceri printre vedete! Cum și-au serbat copiii Giulia și Pepe: le-au făcut party-uri de 7 stele!

8 aprilie 2024 17:55   Vedete românești

A fost un weekend plin de petreceri pentru vedete și copiii lor. Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu au sărbătorit-o pe Antonia, fiica lor cea mare, care a împlinit 12 ani și i-au organizat o surpriză, o aniversare în aer liber chiar în locația bunului lor prieten, Edi Chereji, aflată la Străulești. Giulia s-a asigurat că totul o să fie ca în povești pentru aniversarea fiicei sale așa că s-a organizat ca la carte.

A așezat pe iarbă o masă cu perne și paturi roz, le-a invitat pe cele mai bune prietene ale fiicei sale și petrecerea a început. Antonia s-a bucurat din plin de tot ceea ce i-au oferit părinții de ziua ei. Fratele său mai mic i-a fost alături și totul a fost perfect. Tortul roz, înghețată, meniul și atmosfera s-au împletit cum se cuvine la o petrecere pentru o adevărată adolescentă în devenire.

De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri frumoase cu o fetiță mică, drăgălașă, curioasă, curajoasă și ambițioasă, care se transformă în fiecare zi într-o domnișoară. Mi-ai schimbat viață de când ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. Ești minunea mea și nu-mi vor ajunge zilele să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu acest dar minunat. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă eu. Te iubesc enorm!”,a fost mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a scris pentru fiica ei la împlinirea celor 12 ani.

Pepe i-a organizat o petrecere aniversară Rosei

Pepe (44 de ani) a avut și el o sărbătorită în familie în acest weekend. Rosa Alexandra, fiica lui mai mică, a împlinit 9 ani, iar artistul i-a organizat o super petrecere cu mai mulți copii. Rosa a îmbrăcat un costum de sumo, a făcut karaoke cu sora ei mai mare, Maria, dar și cu prietenele ei, a dansat și s-a distrat de minune. Frățiorul ei mai mic, Pepe JR, a stat pe lângă surorile lui și s-a simțit și el răsfățat. Cât despre Pepe, artistul nu își mai încape în piele de fericire pentru că are o familie atât de frumoasă și numeroasă și încearcă să le facă toate poftele celor trei copii ai săi.

Recent, îndrăgitul interpret a realizat o ședința foto pentru coperta din luna aprilie a revistei VIVA! în care pur și simplu radiază alături de cei 3 copii ai lui și de soția sa tânără și frumoasă, Yasmine Pascu.

Mai multe