Wow! Ce mănâncă Monica Columbeanu la cină! E scump, dar sănătos

26 martie 2022 8:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Gabor (34 de ani) a fost mereu preocupată de silueta ei, iar obiceiurile i-au rămas și după ce a renunțat la cariera de model. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu ne-a arătat ce mânăncă la cină, pentru a se menține în formă. Mai mult, cina i-a fost pregătită de draga ei fiică, Irina Columbeanu.

Monica Gabor a publicat pe Instagram, pe Instastory, o poză care îți face poftă instant! Asta dacă preferi mai mult vegetalele și mai puțin carnea sau mai mult mâncarea vegană și mai puțin pe cea gătită. Fosta soție a lui Iri și-a anunțat urmăritorii că fiica ei, Irina (14 ani), i-a pregătit cina, constând în diverse fructe, legume și semințe, într-un emestec delicios și foarte atractiv și din punct de vedere vizual.

Ce mănâncă Monica Columbeanu la cină

În farfuria publicată pe Instagram regăsim morcov ras, roșii cherry, felii de castravete, avocado, cartof dulce, năut, afine, măsline verzi, semințe de susan și muguri de pin. Monica a scris, în dreptul imaginii: "Dinner by Irina Columbeanu" (n.r. cina pregătită de Irina Columbeanu).

Cina Monicăi Columbeanu nu este inaccesibilă, dar nici la îndemâna oricui. Cele mai scumpe ingrediente de acolo sunt mugurii de pin, care costă aproximativ 20 de lei/punga de 50 de grame, avocado (6 lei bucata), roșiile cherry (15 lei/kg), afinele (60 lei / kg). De remarcat că toate produsele sunt de post și extrem de sănătoase, pline de nutrienți,  vitamine, minerale, proteine, fibre.

Ce îi gătește Monica Gabor lui Mr. Pink

Chiar dacă locuiește într-o vilă de 3,5 milioane de dolari, în Malibu, SUA, Monica nu are o armată de servitori care să o ajute cu treburile casnice. Cel puțin în ceea ce privește gătitul, Moni a arătat deseori pe Instagram că preferă să stea în bucătărie și să-l răsfețe pe Mr. Pink și cu mâncare românească, și cu mâncare asiatică. 

Citește și: FOTO Monica Gabor a gătit 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Cu ce l-a răsfățat pe Mr. Pink

Într-o singură zi, Monica Gabor a făcut chifteluțe românești, din carne tocată, chifteluțe din cartofi, batoane de cereale, supă de varză kale (un tip de varză cu frunze crețe, cu aromă dulce şi uşor înţepătoare), paste, sos pesto din nuci (nuci decojite, ulei de măsline, busuioc proaspăt, parmezan, usturoi, sare) și creveți pe grătar cu cartofi natur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Mai multe