#Exclusiv Click!

Wow, cum arată iubita lui Florin Ristei! Ce intervenție estetică și-a făcut superba Naomi

11 aprilie 2023 16:00   Vedete românești

Florin Ristei (35 ani) nu poate să fie decât foarte mândru de iubita lui, Naomi Hedman (29 ani), superba mulatră care a devenit cunoscută în România datorită aparițiilor sale surprinzătoare din preselecțiile X Factor.

Pe unde apare Naomi Hedman se face liniște! Nu doar că arată absolut senzațional, dar este înaltă, sexy și se îmbracă foarte bine. Chiar a eclipsat toată prezența feminină, zilele trecute, la un eveniment de beauty, iar paparazzi Click! au fost pe fază și au imortalizat momentul. 

Chiar dacă, la început, a stat puțin mai retrasă, iubita lui Ristei a socializat mai mult cu Ștefania lui Speak, atunci când aceasta a ajuns și ea la lansarea unor produse de frumusețe.

Naomi Hedman a optat pentru o ținută all black, fustă scurtă neagră, cizme cu toc înalt și platforme, top alb gen cămașă, lăsând și puțin din abdomen la vedere și nu a renunțat deloc la ochelarii de soare care i-au dat o alură de  top model de  ziceai că adevărata Naomi Campbell și-a făcut apariția în încăpere. Un lucru e sigur, toate privirile au fost ațintite asupra ei și a fost îndelung admirată pentru eleganța de care a a dat dovadă.

Ristei: „E o apariție senzațională”

Întrebat de reporterii Click!, anul trecut, în luna septembrie, dacă se simte invidiat de prietenii săi pentru că are o așa iubită sexy, Florin Ristei a răspuns cu mândrie și cu zâmbetul pe buze: „Sunt convins că sunt invidiat de multă lume pentru că  în afara faptului că e o fată frumoasă, e o apariție senzațională și are o energie atât de bună și de... e tare!”.

Naomi și-a ajustat sânii

Deși pare că nu mai are nevoie de niciun artificiu de înfrumusețare, Naomi Hedman a anunțat chiar ea acum câteva zile pe pagina sa de Instagram faptul că a mai umblat puțin la sânii săi.

Vindecată și atât de fericită de rezultate! Recent am avut parte de o reaugmentare a sânilor și cazul meu a fost greu. Voi împărtăși mai multe despre experiența mea, în curând. Sunt recunoscătoare că am fost pe mâini atât de bune!”, a spus iubita lui Florin Ristei.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de mai bine de doi ani. În anul 2021 cei doi îndrăgostiți s-ar fi logodit în mare secret. La începutul lui ianuarie 2023 s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, dar a fost doar o interpretare la o postare de-a lui Ristei, care a scris pe rețelele de socialiare: „timpul vindecă totul” și de aici s-a iscat un întreg scenariu de despărțire. De fapt, acesta era titlul următorului său single, iar relația artistului cu frumoasa brunetă merge și acum ca unsă.

În 2016, Naomi a făcut parte din show-ul britanic „Ex on the beach”, fiind una dintre cele mai controversate concurente și a devenit astfel cunoscută la nivel internațional.  

Mai multe