Adina Apostol, una dintre victimele de la Colectiv, își trăiește marele vis: „Este obositor, dar frumos!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Apostol (33 de ani), una dintre supraviețuitoarele incendiului de la Colectiv, trece acum, prin cea mai bună perioadă din viața sa. Tânăra este mămica unei fetițe superbe, care a reușit să îi schimbe total viața... în bine!

Adina Apostol a văzut moartea cu ochii, când a ales să meargă la un spectacol pe 30 octombrie 2015 la trupa “Goodbye to Gravity” unde a izbucnit un incendiu devazstator care a ucis 65 de tineri și alte 146 de persoane au ajuns în stare gravă la spital. Printre supraviețuitorii care s-au zbătut multe zile pe un pat de spital s-a numărat și Adina.

Atunci tânăra de doar 25 de ani s-a ales cu arsuri de peste 50% din suprafața corpului, iar medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire. A intrat în comă, inițial a fost internată la Spitalul Elias din Capitală, după care transferată la un spital din Belgia unde a fost internată și supravegheată de medicii belgieni timp de trei ani. Nimeni nu mai credea într-o minune.

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat în viața Adinei Apostol. Tânăra a adus, pe lume, în urmă cu aproape un an, o fetiță perfect sănătoasă... pe micuța Iris Claudia Maria care îi luminează zilele. Contactată de Click!, Adina ne-a spus cât de mult se bucură de schimbarea, din viața sa, pe care a vrut-o ani de zile:

image

„Este un lucru pe care eu mi l-am dorit mult timp…acela să devin mamă! Tot timpul i-l aloc ei. Acum sunt cu fata mea. Trebuie să îi dau să mănânce, să o schimb, după să o spăl. Sunt foarte bine chiar dacă este obositor este ceva tare frumos. În perioada asta nu prea am timp, nici energia necesare de alte lucruri”, a declarat pentru Click! Adina Apostol.

Fascinată de fiica sa

Adina Apostol nu se mai satură să o privească pe micuța ei, Maria, și îi facă poze în continuu, deoarece își dorește să nu rateze nici cel mai mic detaliu din evoluția sa. Pentru că este mândră din cale afară de rolul de mămică pe care îl are, șatena postează mai mereu poze pe conturile de Instagram cu ea și cu îngerașul său, iar internauții nu ezită să îi scrie și să o felicite.

„Felicitări și vă urez mult succes, sănătate și să aveți parte doar de împliniri în viață pentru că meritați!”, „Mă bucur din suflet pentru tine, Adina. Sunteți adorabile”, „Fetele frumoase. Vă pupăm”, sunt doar câteva dintre mesajele, de încurajare, pe care Adina le primește.

„N-am cum să nu-mi amintesc zi de zi momentul ăla”

Într-un interviu recent acordat pentru publicația “life.ro”, Adina Apostol povestea cât de marcată a rămas psihic după acea noapte blestemată de pe 30 octombrie 2015:

„Eu, cel puţin, n-am cum să nu-mi amintesc zi de zi momentul ăla şi, ce-i drept, nu mi se pare mult că parcă ieri eram internată în spital. Mi se pare ori că a trecut repede timpul, ori nu realizez eu foarte bine”.

30 octombrie 2015. Incendiul din clubul Colectiv
30 octombrie 2015. Incendiul din clubul Colectiv

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net