Alin Panc dă din nou lovitura în lumea filmului! Mircea din „Inimă de Țigan”, declarații despre cel mai recent proiect al său

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Panc, actorul remarcat la începutul anilor 2000 prin prisma rolurilor din telenovele românești care dăinuiesc și acum în sufletul românilor, precum ”Inimă de ţigan, „Lacrimi de iubire”, „Moştenirea”, „Îngeraşii” sau „Daria, iubirea mea”, se pregătește să lanseze un nou film, care va rula pe cinematografele din România în toamna acestui an - „Dragoste pe muchie de cuțit”.

Alin Panc, mărturisiri despre noul film care se va lansa în toamnă / foto: Colaj Click!
Alin Panc, mărturisiri despre noul film care se va lansa în toamnă / foto: Colaj Click!

Controversatul personaj Mircea, din telenovela-fenomen „Inimă de Țigan”, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre cel mai recent proiect al său, dar și despre cele mai arzătoare dorințe ale sale. Actorul și-a expus, totodată, părerea legată de artiștii români, dacă sunt apreciați la adevărata lor valoare. Astfel, mai departe, într-un interviu de excepție, veți afla cele mai sincere mărturisiri ale îndrăgitului actor. 

„Dragoste pe muchie de cuțit”, un film care, cu siguranță, va cuceri inimile românilor!

Dacă în ultimul interviu a făcut mărturisiri în exclusivitate despre viața sa personală, cum și-a cunoscut marea iubire și cum se descurcă în rolul de tată de fete, acum Alin Panc expune secrete care au stat ascunse în spatele cortinei - proiectele pe care le are în derulare, dar și filme în care și-ar fi dorit să joace. 

Pentru el a apus perioada în care juca în telenovele, dar în ciuda acestui lucru are grijă să le ofere oamenilor filme românești de calitate, pline de originalitate, care ajung cu ușurință la inimile lor.

Recent, actorul și-a deschis sufletul în fața noastră și a vorbit cu drag despre ultimul său proiect, producția „Dragoste pe muchie de cuțit”. Dragostea trece prin stomac, așa se spune, astfel că Alin Panc, alături de alți actori desăvârșiți au pus în scenă o peliculă menită să susțină această expresie. 

Începând cu data de 29 septembrie 2023, romanticii incurabili vor avea ocazia de a viziona prima comedie romantico-culinară românească. Nume precum Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Alin Panc și Alexandru Pop fac parte din distribuția celui mai așteptat film al toamnei.

Actorul Alin Panc dă din nou lovitura!

„Dragoste pe muchie de cuțit” se va lansa în curând
„Dragoste pe muchie de cuțit” se va lansa în curând

„Dragoste pe muchie de cuțit” – o altă dovadă că dragostea trece prin stomac. Cum a luat naștere ideea, ce anume te-a inspirat în conceptul filmului?

Ideea este de mai demult și a apărut de la Salex Iatma, când discutam despre cele mai căutate subiecte de film din lume și am descoperit că sunt cele despre mâncare. Noi având foarte multe povești despre mâncare în România, am decis să aducem în atenția spectatorilor o rețetă veche, secretă. 

Pelicula a fost filmată la începutul anului 2023. Cum au decurs filmările? Ce experiențe ne poți împărtăși?

Am filmat în mai, anul acesta. A fost o încercare grea, deoarece am filmat în 15 zile, locații multe și actori mulți. A fost intens, dar fără peripeții.

Ce alte proiecte ai în derulare? Cu ce-i vei surprinde, din nou, pe români?

Următorul proiect este despre Avram Iancu, viața lui și lupta lui. O să-l filmăm în octombrie.

Alin, există un film în care ți-ai fi dorit din toată inima să joci? Și, poate, într-o zi se va întâmpla?

Mi-ar fi placut să joc în filmele lui Ridley Scot sau Martin Scorsese, dar nu cred că mai apuc.

Alin Panc: „Acel serial a fost o minune și rămâne așa”

Personajul Mircea din „Inimă de Țigan”, interpretat de Alin Panc / foto: Arhivă Click!
Personajul Mircea din „Inimă de Țigan”, interpretat de Alin Panc / foto: Arhivă Click!

 „Inimă de Țigan” s-a numărat printre printre cele mai de succes producții românești, acum în urmă cu mai bine de 15 ani. Timpul s-a scurs, însă Alin Panc revine în trecut ori de câte ori își amintește că a avut bucuria de a face parte din producție. 

Faptul că a reușit să interpreteze un rol în serial a fost una dintre cele mai mari bucurii ale meseriei de actor pe care o practică mereu cu devotament și pasiune. 

Personajul Mircea din „Inimă de Țigan” ți-a adus un real succes. Dacă ai da timpul înapoi, ai mai accepta să joci în telenovelă?

Daa, aș alege la fel! Acel serial a fost o minune și rămâne așa. A fost o bucurie a meseriei să joc în el.

Consideri că artiștii români sunt apreciați la adevărata lor valoare?

Artiștii români nu știu ce înseamnă valoare și nu se apreciază ei la adevărata lor valoare. După ar trebui să ne gândim cum sunt apreciați.

Ca și artist, cei de acasă te apreciază pentru munca și talentul tău. Totuși, ce ți-ar dori ca ei să știe despre Alin Panc omul, nu actorul?

Nu mi-aș dori să știe nimic, doar ce joc și fac ca artist. Multumesc mult!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net