Ce băiat frumos are Romanița Iovan! Albert are 16 ani și poate fi model de succes

#Exclusiv Click!

Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, este de-o frumusețe răpitoare la cei 16 ani pe care-i are. Iată că-i moștenește trăsăturile fizice ale mamei sale, care este fost model. Deși pasionat de cu totul alte lucruri, adolescentul poate urca inclusiv pe podiumurile de modă.

Ce băiat frumos are Romanița Iovan!

Fiul regretatului pilot Adrian Iovan și al Romaniței Iovan crește frumos de la o zi la alta! Albert a rămas fără tată de șapte ani, iar singura persoană importantă pentru el a rămas mama lui, Romanița, care este foarte mândră de realizările băiatului ei.

Tânărul a moștenit frumusețea fizică de la mamă, dar pasiunea pentru mașini și studiu de la tatăl lui.

Citește și: Ce face de arată așa? Romanița Iovan: „Având în vedere că am împlinit 58 de ani ...”

„Albert are 1,87 acum. Este pilot de raliu, este un elev foarte bun la școală și acum se pregătește pentru examene. Este foarte recunoscător pentru tot efortul pe care l-am depus până acum pentru el. I-am acordat o atenție și o grijă necontenită pentru că m-am ocupat mult de dânsul.

L-am susținut în toate demersurile lui și în toate pasiunile sale care nu sunt ușor deloc de manageriat. Lucrul acesta este foarte bine dacă un copil la 16 ani conștientizează efortul pe care un părinte îl face. Asta înseamnă că a primit o educație bună și de la mine și de la Adrian. Este esențială educația...sunt importanți cei șapte ani de acasă!”, a declarat  Romanița Iovan, pentru Click!.

Vezi și: Romanița Iovan, dieta specială cu care a slăbit 24 de kilograme! Secretul prin care se menține în formă

Romanița Iovan: „Am un copil cuminte și liniștit!”

Creatoarea de modă are o relație destul de apropiată de Albert, așa că cei doi se sfătuiesc în orice. Tânărul îi povestește toate întâmplările mamei sale, iar Romanița se bucură de o încredere absolută din partea lui.

„I-am povestit că știu tot ce se întâmplă în jurul elevilor și al studenților și i-am explicat că aș vrea să continuăm să fim prieteni așa cum suntem și acum și că orice i se întâmplă, mai ales dacă o să i se întâmple ceva rău, primul telefon pe care el trebuie să îl dea este la mine. Eu trebuie să aflu prima ce i se petrece pentru a putea interveni. Momentan Slavă Domnului este foarte cuminte și liniștit dar este bine să știe că există potențialul acesta de pericole”, a mai spus creatoarea de modă, pentru Click!.

Băiatul Romaniței Iovan are 16 ani, așa că nu-i prea stă gândul la fete, așa că se focusează mai mult pe studiu, dar și pe activitățile pe care le are.

„Momentan nu are o iubită. Mi-a spus că nu are timp pentru că trebuie să învețe și are pasiunile acestea cu condusul. Face și sport, merge la sală, față de mine și are un corp ireproșabil. Copilul meu este un adolescent în devenire care arată super.”, a încheiat Romanița Iovan.

Cum a devenit celebră creatoarea de modă?

Romanița Iovan a fost căsătorită cu Adrian Iovan, în perioada 2003-2008. Vedeta a devenit cunoscută ca și manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. De 14 ani are o relație cu avocatul Iulian Gogan, cu care nu este căsătorită, însă a fost cerută de soție în 2022. În prezent, Romanița Iovan este creatoare de modă de succes. Fostul soț, Adrian Iovan, a încetat din viață în 2014, în urma accidentului aviatic din Apuseni, în care și-a pierdut viața și studenta Aura Ion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net