Ce mare a crescut fiul lui Jean Gavril! Soția artistului a dezvăluit cât de implicat este în creșterea copiilor, dar și cum mențin vie flacăra iubirii: „Am trecut prin destule certuri”

#Exclusiv Click!

Pe lângă faptul că este un artist super talentat, Jean Gavril este și un tată model! Nu o spunem noi, ci chiar Bianca, soția sa. Într-un interviu exclusiv pentru Click! Bianca ne-a povestit cum este viața acum cu doi copii micuți, fiecare cu nevoi diferite. Deși nu este ușor, Bianca spune că Jean o susține extrem de mult și că își face rolul de tată în mod exemplar. Cum s-a schimbat relația lor de când s-a născut micuțul Pavel, dar și care este secretul care îi ajută să rămână uniți în fața tuturor provocărilor, aflăm chiar de la ea!

Soția artistului a dezvăluit cât de implicat este în creșterea celor doi copii
Soția artistului a dezvăluit cât de implicat este în creșterea celor doi copii

Jean Gavril, un tată model

Recent, fiica lor, Eva Marina, a împlinit 3 anișori, și cu această ocazie, Jean și Bianca i-au pregătit micuței o petrecere minunată. Bineînțeles, cei doi părinți fericiți au postat mai multe poze de la eveniment, iar fanii s-au topit de dragul Evei și al lui Pavel. Din imagini se vede cu ochiul liber că cei mici sunt niște copii extrem de iubiți, iar părinții lor depun toate eforturile să le ofere o copilărie de poveste. Despre asta am vorbit mai multe cu Bianca, care ne-a împărtășit cum s-au desfășurat ultimele luni în tabloul lor de familie.

Cum este perioada aceasta cu doi copii? Mai greu sau mai ușor față de ce te așteptai?

Au fost 4 luni în care ne-am obișnuit în noua formulă și pot spune că a fost mult mai ok decât m-am așteptat. Ușor nu este. Eva e la vârsta tantrumurilor, perioada de bebelușeală este ea și cu provocările ei.

Cum se descurcă Jean din poziția de tată al doi copilași minunați?

Jean a fost foarte prezent din ziua 1 de când a devenit tată. Când a apărut Pavel, a preluat-o el destul de mult pe Eva, mai ales până când a făcut Pavel vreo 2 luni. Ei au o legătură aparte, seamănă foarte mult. Acum îl mai ia și pe Pavel la plimbări în marsupiu și pot sta eu cu Eva sau mă ocup de treburi casnice.

„Ne țin uniți iubirea”

E clar că nu este ușor pentru niciun cuplu să aibă doi copilași micuți, cu nevoi diferite. Care este secretul vostru care vă ține uniți?

Ne țin uniți iubirea și hotărârea că suntem o familie indiferent de suișuri sau coborâșuri. Însă nu e ușor, am trecut prin destule certuri. Atunci când ai copilași mici, dependenți de tine, pot crește anumite frustrări pe care tu, ca adult, trebuie să înveți să le gestionezi.

Cum este Eva din postura de surioară mai mare? Țin minte de la ultima discuție că aveai emoții mari.

Eva este minunată în postura de soră mai mare. Am pregătit-o mult, am avut grijă să nu se simtă dată la o parte. Îl pupă, îl smotocește, îl mai și caftește, apoi îi pare rău, îi spune ce are și ce nu are voie să facă.

Pe Jean când îl mai vedem la TV? Ne pregătește ceva piese? Ne este dor să-l auzim!!

În ultimele luni ne-am axat pe acomodarea la viața de 4, deci, încet-încet, se va reîntoarce și la studio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colaj antena 1 jpg
banner Natalia Mateut
banner Adrian Nartea
Banner Bursucu
banner Ileana Badiu
Banner Iulia Sabbagh
Banner Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net