Cosmina Păsărin, independentă și fără compromisuri: «Nu îmi mai plac jumătățile de măsură»

#Exclusiv Click!

Chiar dacă nu are o relație cu cineva în momentul de față, Cosmina Păsărin (39 ani) se simte bine. Una dintre prezentatoarele emisiunii “Vorbește Lumea” de la ProTV știe exact ce vrea de la viață și ne-a povestit pentru Click! la ce standarde se ridică! Cum privește viața Cosmina Păsărin și cât de bine îi este acum profesional, aflați din interviul exclusiv pe care frumoasa brunetă l-a acordat pentru Click!

De ce e singură la 39 de ani Cosmina Păsărin!: «Nu îmi mai plac jumătățile de măsură»
De ce e singură la 39 de ani Cosmina Păsărin!: «Nu îmi mai plac jumătățile de măsură»

Click!: Cum ai primit propunerea de a reveni în platoul Vorbește Lumea de la ProTV, că practic ai mai fost!

Cosmina Păsărin: M-am bucurat mult! A fost minunată experiență pe care am trăit-o anul trecut, în două etape, o dată în vară și o dată în toamnă, mi-a plăcut foarte mult echipa, m-au învățat foarte multe lucruri deci a fost cu adevărat intensă acea perioadă, iar acum e cumva foarte diferit, nu e nimic la fel pentru că am două colege noi, platoul arată altfel!

Citește și: Majda, Emily şi Cosmina reinventează «Vorbeşte lumea»

Cum socializezi cu cele două colege de acum, Majda și Emily?

Foarte bine, foarte bine! Sunt încântată de această formulă și am apreciat ideea asta chiar de la început și mi-a plăcut și pentru că noi suntem diferite, suntem în etape diferite ale vieții, la vârste diferite. E vibe-ul bun și e foarte bine să fii diferit. De ce să vrem să fim la fel? Noi și fizic suntem diferite dar și viețile noastre sunt foarte diferite. Avem perspective diferite și practic acesta este cumva și conceptul emisiunii, ideea asta de trei femei aflate în etape diferite ale vieții, care au un țel comun!

Nu rata nici: Cosmina Păsărin îi ia locul Adelei, la «Vorbește lumea». Ce alte vedete i se alătură

Practic, tu ai început la ProTV, la Vara Ispitelor!

Da, da, în 2001!

Ai mai merge într-un reality show?

Nu, nu aș mai avea energie pentru asta, nu e ceva ce mi-aș dori să fac!

Mama ta cum a primit această veste că o să fii așa din nou pe sticlă vara asta?

Mama mea muncește și foarte mult și din păcate nu se poate uita la emisiune, o vede acasă în reluare, de fapt nu în reluare, în momentul în care emisiunea este urcată pe platformele online, dar se bucură. Mama e un om care mă susține indiferent ce aleg să fac și ăsta e un lucru important pentru mine! Este și un om care nu se bagă în viața mea și asta îmi place foarte mult. Adică nu e o mamă care m-a presat să fac diverse lucruri și mă refer la viața adultă.

Cum sunt părinții, “hai un copil, hai un nepot”!

Da, da “tu copii nu faci”? Nu! Avem o relație extraordinară și nu doar din aceste puncte de vedere. E un om relaxat.

Dacă tot ai adus vorba de viață de familie, am văzut pe undeva că scria "Cosmina Păsărin singură la 40 de ani, de ce nu își găsește jumătatea!". De ce nu îți găsești jumătatea?

Ce îmi trebuie o jumătate, ce să fac cu o jumătate? Tocmai pentru că nu îmi mai plac jumătățile de măsură, de aceea nu am o jumătate și este minunat așa!

Află și: Cosmina Păsărin face portretul bărbatului ideal. Actrița dezvăluie ce o deranjează cel mai mult într-o relație

Ești tu prea pretențioasă sau ai așteptări mai mari?

Nu sunt pretențioasă și chiar am observat că oamenii se duc des în zona asta de pretenții. Nu e vorba de pretenții! Nu mai vrei așa oricum! Eu, de exemplu, chiar îmi doresc ca următoarea mea relație să fie una sau poate chiar cea mai frumoasă! Și ca să ajungi acolo trebuie să întâlnești un om potrivit. Ca să ajungi să întâlnești un om care îți place, după ce întâlnești acest om care îți place, trebuie să munciți împreună. Nu mai sunt oamenii atât de dispuși să facă munca aia! Nu e că e problema la mine! Sigur, nici nu blamez!

Sigur că ai ajuns și tu la o maturitate, gândești altfel!

Da! Contează foarte mult aceste aspecte! Sigur că la 20 de ani... Eu am avut mai multe relații și știu cum e. Sunt superbe și ador viața în doi și la fel de mult îmi place și viața pe care o am acum, viață în care, iată, nu există cineva, este frumos oricum. Am învățat să mă bucur de viață indiferent de perioada în care mă aflu, dar nu mai vrei la fel! Unii pot spune că ai pretenții sau că ești exagerată, e ok dar nu e așa!

Ești acum în cel mai bun moment profesional al tău sau țintești către ceva mai sus?

Sunt într-un moment foarte bun din punct de vedere profesional! Da, este o ocazie cu totul și cu totul specială pentru mine, îți dai seama că mă simt în același timp flatată și mă bucur că iată, atâția oameni au avut încredere în mine, mă refer aici la echipa de producție, am dat și niște castinguri.

La castinguri a fost concurență serioasă?

Da, da, da! Persoane cunoscute, normal! S-a dat casting.

Peste tine parcă nu trece timpul deloc! Ești așa, cam ca la începuturi, cum te știm noi! Ai și gene bune! Cum te întreții?

Gena cred că e de fapt baza și e foarte importantă! Nu fac nimic în mod special! Acum chiar sunt într-o perioadă în care nu am timp să fac mișcare, nici nu am mai făcut în ultimul timp, nu mi-a mai ars, însă sunt atentă la odihnă și alimentație. Sunt foarte importante pentru mine ambele aspecte și mănânc puțin și des. În cazul în care nu m-ar mai ajuta toate aceste elemente, normal că aș fi foarte ambițioasă și nu aș lăsa să se întâmple nimic din ceea ce nu îmi doresc, să mă trezesc cu câteva kilograme în plus.

Dar ai ținut vreodată dietă?

Nu am ținut niciodată! Sunt norocoasă că nu am această luptă obositoare cu kilogramele în plus. Nu am ținut diete, eu nici nu pot să stau nemâncată, nu pot, mi se face rău.

Ți-ai contramandat vreo vacanță din cauza faptului că ai primit această ofertă să prezinți emisiunea "Vorbește Lumea" de la ProTV, alături de celelalte colege?

Nu! Însă oferte pentru evenimente este exclus să iau în ultimul timp pentru că nu mai am timp.

Pe lângă televiziune ce îți mai place ție să faci? Cum te relaxezi?

Mă relaxez stând. Odihna mă relaxează pe mine cu adevărat. Cu adevărat bine și relaxată mă simt când sunt odihnită și cu adevărat bine mă simt și în momentele în care aleg să fac asta, îmi dă o stare de bine.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!