Doru Gușman, dat în judecată și acuzat de furt. Ce ar fi luat din casa lui Petrică Mîțu Stoian

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Familia lui Petrică Mîțu Stoian nu vrea să îngroape securea războiului cu impresarul regretatului său frate. Contactată de Click!, Maria Tărchilă, una dintre cele două surori ale cântărețului, ne-a declarat, în exclusivitate, că l-a dat în judecată pe Doru Gușman, asta pentru că nu le lasă să ia bunurile din locuința fratelui său de la Craiova.

“Banul ochiul dracului”, este o vorbă din popor care li se potrivește multor persoane! Familia lui Petrică Mîțu Stoian nu are liniște sufletească deloc după moartea artistului, iar până nu se face dreptate în ceea ce privește moștenirea, cele două surori nu renunță la ”luptă”.

Citește și: Impresarul Doru Gușman vrea să îngroape securea războiului cu sora lui Petrică Mîțu Stoian: „Trebuie să le dau de pomană”

Maria Tărchilă, una dintre surori, ne-a declarat, în exclusivitate, că, în acest moment, s-au împărțit o parte dintre bunurile lăsate de Petrică Mîțu Stoian cu impresarul Doru Gușman,  însă nu toate, iar fostul manager ar fi luat din casa cântărețului lucruri de valoare despre care nu a zis la nimeni nimic.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!.

Vezi și: Ce au găsit medicii legiști în corpul lui Petrică Mîțu Stoian. Rezultatele autopsiei solistului și ce spune prietenul Doru Gușman

Petrică Mîțu Stoian, moarte subită

Regretatul cântăreț de muzică populară a murit în 2021, în luna noiembrie, la vârsta de 61 de ani, la o clinică privată din Reșița, asta după ce artistul a ales să meargă la spital în urma unor probleme medicale pe care le-a căpătat după ce se infectase cu COVID-19.

Terapia cu oxigen hiperbar la care a ales să apeleze i-ar fi distrus plămânii regretatului artist și ar fi provocat un stop cardio-respirator. Înainte de a se întâmpla tragedia, cu două zile înainte, Petrică Mîțu Stoian era la înregistrările unei emisiuni TV și nimic nu prevestea ce urma să se întâmple.

Mai vezi și: Impresarul Doru Gușman, noi dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "El și soția mea au murit la fel”

Cine a fost Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit doar o singură dată cu Carmen Mihaela Stoian, însă au divorțat în anul 2012. Cei doi nu au avut copii. Interpretul de muzică populară nu a avut niciun moștenitor din altă relație amoroasă, deoarece a alea să se dedice carierei sale și publicului care i-a iubit repertoriul muzical.

Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Comuna Isverna și este originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. Cântărețul a devenit cunoscut datorită profesiei sale muzicale. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!