Impresarul Doru Gușman, noi dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "El și soția mea au murit la fel”


    Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman au fost prieteni la cataramă
Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman au fost prieteni la cataramă

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian ridică multe semne de întrebare în continuare. Impresarul Doru Gușman, cel mai bun prieten al artistului, a făcut noi declarații.

"Acum două săptămâni i-a venit lui ideea să se ducă la această cameră hiperbarică. A luat numărul de pe internet. Era una la Constanța și una la Reșița. Nu l-am putut opri! Nici de la filmări, nici să plece la clinică! Eu am simțit că nu-i va face bine, că are probleme cu inima. El a spus că medicii îi fac analize acolo. Nu știu dacă i le-au făcut sau nu. Nu mai era el din urmă cu o lună! Înainte să plece s-a dus și a luat mir, s-a miruit și a plecat! Am stat 16 ani împreună. Fetele mele îl iubeau ca pe mine! Suferim după el", a povestit Doru Gușman în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Petrică Mîțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă o femeie care i-a fost extrem de apropiată. Este vorba despre Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat impecabil de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ. 

“Locul de veci e cumpărat din 2003. Cavoul a fost făcut acum trei ani, l-am placat cu granit după ce a murit soția mea, în august. El a zis: ‘Dacă vă faceți voi cruce, să-mi faceți la fel! Soția mea nu a murit de Covid, a murit exact ca el. Sunt două morți trase la indigo! Avea cancer, dar nu a murit de cancer! Nici nu vreau s-o văd  pe Niculina Stoican, dar barem să o ascult! “

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png