Motivul pentru care proiectul matinal de la Kanal D a dispărut din grilă! Patrizia Paglieri spune tot!

Patrizia Paglieri (52 de ani) a făcut parte din producția „Dimineața cu noi”, de la Kanal D. Proiectul se dorea a fi unul de succes, însă a dispărut după doar cinci luni. Prezentă recent la un eveniment monden, vedeta a declarat pentru Click! că audiențele slabe, dar și concurența dură pe care o aveau au determinat această situație nefastă.

Pe 14 martie 2022, Kanal D venea pe micile ecrane cu un proiect fresh care era prezentat de către Bursucu (35 de ani) și George Tănase (29 de ani), pe tronsonul orar 08.00 – 10.00, de luni până vineri. Astfel, concurența lor directă era emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, o emisiune deja consacrată, de ani de zile, care se pare că le-a dat bătăi de cap vedetelor de la Kanal D.

Prezentă zilele trecute la avanpremiera filmului “Ramon”, Patrizia Paglieri ne-a dezvăluit care sunt principalele motive pentru care emisiunea „Dimineața cu noi” nu mai este pe post.

“La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul. Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect.

Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea..mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos. La Kanal D m-am simțit foarte bine și mi-a părut rău că s-a terminat proiectul așa de repede. Acum urmează să am un proiect mare, cu Antena 1, dar nu pot să spun. Vă pot garanta că o să fie un proiect frumos, dar o să aflați în curând!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click!

Patrizia Paglieri, nu se visează actriță

Fosta vedetă de la Kanal D nu își dorește o carieră în domeniul actoriei. Patrizia este mulțumită cu ceea ce face în prezent:

„Cel mai important lucru pentru mine este să fim sănătoși. Acum zece zile am avut gripă și eram moartă și îngropată atunci. Nu mă văd acriță. Mă limitez și mă exprim la acel talent pe care îl am în bucătărie.

Trebuie să ai școală de actor, sunt academii speciale, eu nu am făcut niciodată cursuri de actorie. Poate așa să gătesc ceva într-un film, un film de cooking, să fiu într-o bucătărie să prepar, da, altfel nu”.

Click! spune

Matinalul „Dimineața cu noi” a fost prezentat de către Bursucu și George Tănase. De asemenea, cele două vedete îi mai aveau alături, în platou, și pe Viviana Sposub, care prezenta rubrica meteo și anima atmosfera, dar și pe Patrizia Paglieri care le aduce telespectatorilor, în propriile case, tot felul de rețete și delicatesuri pregătite chiar de ea în timpul emisiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
cub rocsana marcu png
03 portret image00003B jpg
cub deea maxer png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub bia khalifa png