Motivul pentru care proiectul matinal de la Kanal D a dispărut din grilă! Patrizia Paglieri spune tot!

Ultima actualizare:

Patrizia Paglieri (52 de ani) a făcut parte din producția „Dimineața cu noi”, de la Kanal D. Proiectul se dorea a fi unul de succes, însă a dispărut după doar cinci luni. Prezentă recent la un eveniment monden, vedeta a declarat pentru Click! că audiențele slabe, dar și concurența dură pe care o aveau au determinat această situație nefastă.

Pe 14 martie 2022, Kanal D venea pe micile ecrane cu un proiect fresh care era prezentat de către Bursucu (35 de ani) și George Tănase (29 de ani), pe tronsonul orar 08.00 – 10.00, de luni până vineri. Astfel, concurența lor directă era emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, o emisiune deja consacrată, de ani de zile, care se pare că le-a dat bătăi de cap vedetelor de la Kanal D.

Prezentă zilele trecute la avanpremiera filmului “Ramon”, Patrizia Paglieri ne-a dezvăluit care sunt principalele motive pentru care emisiunea „Dimineața cu noi” nu mai este pe post.

“La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul. Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect.

Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea..mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos. La Kanal D m-am simțit foarte bine și mi-a părut rău că s-a terminat proiectul așa de repede. Acum urmează să am un proiect mare, cu Antena 1, dar nu pot să spun. Vă pot garanta că o să fie un proiect frumos, dar o să aflați în curând!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click!

Patrizia Paglieri, nu se visează actriță

Fosta vedetă de la Kanal D nu își dorește o carieră în domeniul actoriei. Patrizia este mulțumită cu ceea ce face în prezent:

„Cel mai important lucru pentru mine este să fim sănătoși. Acum zece zile am avut gripă și eram moartă și îngropată atunci. Nu mă văd acriță. Mă limitez și mă exprim la acel talent pe care îl am în bucătărie.

Trebuie să ai școală de actor, sunt academii speciale, eu nu am făcut niciodată cursuri de actorie. Poate așa să gătesc ceva într-un film, un film de cooking, să fiu într-o bucătărie să prepar, da, altfel nu”.

Click! spune

Matinalul „Dimineața cu noi” a fost prezentat de către Bursucu și George Tănase. De asemenea, cele două vedete îi mai aveau alături, în platou, și pe Viviana Sposub, care prezenta rubrica meteo și anima atmosfera, dar și pe Patrizia Paglieri care le aduce telespectatorilor, în propriile case, tot felul de rețete și delicatesuri pregătite chiar de ea în timpul emisiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net