Patriziei Paglieri și fiul ei își deschid cafenea! Motivul pentru care ajung întotdeauna să se certe

Francesco Paglieri, fiul de 25 de ani al Patriziei Paglieri (51 de ani) este extrem de carismatic și în curând va deveni patron de cafenea! Ce relație are Francesco cu mama lui, Chef Patrizia, ce operație a suferit recent la ochi și cât de mult îl atrage televiziunea, a povestit pentru Click!. Un lucru e cert, Francesco Paglieri își iubește nespus mama și își dorește cât mai multe proiecte alături de ea!

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco
Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco

Francesco, cum e toamnă asta pentru tine?

Toamna asta este o toamnă destul de liniștită. Cel mai recent proiect a fost în august, la Splash și a fost foarte tare pentru că a fost cu vechea mea echipă de la Asia Express. Sunt liniștit și cu mama, deocamdată. A avut ea un proiect în vara asta, care o să apară anul viitor și să vedem ce se mai întâmplă!

De ce zici că ești liniștit cu mama?

Suntem liniștiți amândoi pentru că acum este o perioadă mai puțin agitată față de cum a fost anul trecut pe vremea asta , când ne pregăteam pentru Asia Express.

Citește și: Patrizia Paglieri, confesiuni despre drama cumplită pe care a trăit-o 

Ce ți-a plăcut cel mai mult la Asia Express?

Cel mai mult mi-a plăcut experiența în sine, mi-a plăcut faptul că am ajuns să trebuiască să căutăm cazare, că a trebuit să facem tot felul de chestii și lucruri pe care doar acolo poți să le faci!

Te-a scos puțin din zona ta de confort?

Te scoate din zona ta de confort! Și în afară de asta, ce faci acolo, faci doar acolo! Adică, într-adevăr vacanțe și alte locuri poți să le vezi și singur, dar ce faci acolo, autostopul, faptul că îți cauți cazare ....e o experiență unică în viață și indiferent cât de grea e, o trăiești!

Ai redescoperit-o cumva altfel pe mama ta, cu ocazia reality show-ului?

Eu cu mama mea suntem pe două stiluri diferite! Eu eram pe competiție, să ajungem primii și să fim cei mai buni și ea s-a dus pur și simplu pentru experiență, să se distreze. Am fost diferiți. Eu eram băiatul ăla tânăr care voia să câștigăm, și ea era...se mai uita la peisaje...De asta uneori ne-am ciondanit, dar eu cu mama mereu am avut o relație foarte strânsă și nu a fost nevoie de Asia Express ca să mă apropii mai mult de ea. Am fost și acum, am fost și înainte și o să fim mereu. Asia Express a fost doar o experiență trăită împreună, atât!

Vezi și: Viața tumultoasă a Patriziei Paglieri

Dar acasă vă ciondăniți? Vă certați?

Da! Acasă ne ciondănim pentru că eu nu sunt o persoană căreia să îi placă treburile casnice.

Nu ești ordonat?

Nu sunt cea mai ordonată persoană. Și mama îmi spune uneori «Ești mare, trebuie să faci singur chestiile astea». Cred că dacă totul ar fi perfect în relația noastră, ne-am plictisi.

De gătit gătești și tu?

De gătit, ea se ocupă. Eu gătesc doar pentru mine. Ea e mereu oricum la dietă!

Toată lumea se gândește că ea face și gătește, dar sincer, acasă ea face multe salate, sau sandvișuri, adică e mereu la dietă. Ea gătește cel mai bine când trebuie să vină cineva la noi acasă!

Patrizia și fiul își deschid o cafenea!

Dar nu te atrage zona asta de gătit, adică să faci și tu ce face mama ta?

Mă atrage zona de gătit, dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA, acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată!

Ar putea să te intereseze și: Patrizia Paglieri și fiul ei sunt parteneri de afaceri 

Deci strict doar cafenea!

Da! Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie, am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord, pentru că restaurantul e o viață foarte complicată, tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică.

Te vei ocupa tu singur de cafenea?

Cred că da! Îți dă o oarecare încredere, îți dă o oarecare împlinire faptul că faci ceva singur. Sincer, la restaurant nu mai vreau, am lucrat și e foarte greu să fii bucătar la restaurant. E o viață frumoasă, dar pe care eu nu o vreau. 

Fiul Patriziei a suferit o intervenție chirurgicală

Am aflat că ți-ai făcut o operație la ochi!

Da, m-am operat. Am avut o boală care se numește keratoconus, la cornee. Am corneele subțiate, foarte subțiri, și a trebuit să îmi fac această operație ca să am mai multă rezistență la ele, ceva de genul ăsta. Nu a fost o operație grea, a fost destul de complicat 2-3 zile, dar acum este ok. Partea cea mai rea este că nu prea am voie să intru în apă, iar eu fac polo! M-am reapucat din aprilie de polo și fac de 2-3 ori pe săptămână. De la 10 ani am început să fac polo, până la 18 ani. Acum am prea mult, 25 de ani! (râde)

Te atrage televiziunea, nu? Ți-ai dori să prezinți tu vreo emisiune, ceva?

Sincer, dacă ar trebui să prezint sau să fac ceva, aș face tot cu mama pentru că noi ne completăm foarte bine unul cu celălalt!

Eu cu mama ne ajutăm, glumele pe care le facem noi sunt naturale și ne ies bine doar împreună, dacă aș face ceva, aș face doar cu ea!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net