123Credit.ro își continuă expansiunea în România prin deschiderea unor noi birouri în Cluj, Baia Mare, Sibiu și Suceava

București, 10 Septembrie 2024 – 123Credit.ro, unul dintre principalii jucători pe piața de brokeraj de credite din România, și prima companie din domeniu care a dezvoltat fluxuri full digitale de aplicare la credite, își extinde prezența națională prin deschiderea unor noi birouri fizice, consolidând astfel rețeaua de brokeri la nivel național, ca parte din strategia de expansiune.

creditIMG 0862 JPG

În cadrul acestei extinderi, compania a deschis noi hub-uri în Baia Mare, Sibiu și Suceava, pentru a răspunde cererii tot mai mari de servicii de broker credite în regiunile de Nord și Centru ale țării. De asemenea, 123Credit.ro și-a consolidat prezența în Cluj-Napoca, deschizând un al doilea birou într-un interval de mai puțin de un an. În plus, echipa din București a fost extinsă prin recrutarea unor specialiști de top, pentru a face față cererii în creștere din Capitală.

Această expansiune strategică face parte din planul ambițios al companiei, care urmărește atât extinderea rețelei fizice, cât și continua dezvoltare a functionalitatilor platformei online. 123Credit.ro continuă să investească în tehnologie și în dezvoltarea echipelor sale, oferind clienților o experiență profesionista, dar în același timp simplificată și eficientă, fie prin procesul de aplicare 100% digital, fie prin vizite în birourile sale fizice.

“La 123Credit.ro credem într-un viitor în care beneficiile aduse de tehnologie vor crea sinergii care vor transforma radical intermedierea de credite din România, printr-un mix perfect între fluxurile digitale, prin care clienții au libertatea de a interactiona în orice moment, simplu și fără bătăi de cap cu serviciile financiare oferite de bănci, și completat de accesul la o echipa de experți autorizați care asigura tot suportul necesar pentru a crea cea mai frumoasă și eficienta experiența de obținere  a unui credit.”, Sebastian Piu, Co-Fondator si Managing Partner 123Credit.ro.

Până la finalul anului, obiectivul companiei este inaugurarea a încă două hub-uri de interes în orașele Iași și Constanța.

„Viteza cu care reușim să ne extindem reprezintă, într-adevăr, o premieră pentru industria de brokeraj din România. În mai puțin de un an am reușit să ajungem în topul companiilor de profil, ceea ce confirmă că strategia și modelul de business unic al 123Credit.ro sunt validate. Investițiile majore în tehnologie, fluxurile de lucru eficiente și calitatea profesională a oamenilor sunt ingredientele esențiale ale acestei rețete de succes. Creșterea va fi și mai accelerată în următoarea perioadă, pe măsură ce tot mai mulți profesioniști recunoscuți, fie din industria de broker credite, fie din zona bancară, și-au manifestat interesul să ni se alăture în această poveste despre tehnologie, viitor și oameni”, a declarat Ionuț Verzea, Directorul Național al rețelei de specialiști 123Credit.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
1 varza murata la butoi png jpeg
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net