5 articole de încălțăminte esențiale în pantofarul oricărei femei, bune de asortat tot anul

Ultima actualizare:

O pereche de pantofi poate perfecționa o ținută impecabilă sau, din contra, o poate minimaliza. Deci nu greșim când spunem că ce porți în picioare, indiferent de restul outfit-ului, poate „vorbi” în numele tău despre personalitatea și gusturile tale. 

image

Iar asta nu e deloc o veste proastă! Pentru că nu înseamnă că trebuie să ai pantofarul burdușit cu zeci de perechi de pantofi, în căutarea celor mai bune combinații fashion. Există cinci articole de încălțăminte pe care orice femeie ar trebui să le aibă, care se potrivesc cu multe look-uri diferite. Practic, dacă ai aceste perechi de pantofi, poți spune că nu mai e nevoie să-ți cumperi altele vreodată, indiferent stilul pe care l-ai ales să te reprezinte. 

În rândurile de mai jos, am strâns pentru tine cele cinci articole de încălțăminte esențiale pentru garderoba ta, pe care le vei putea asorta la ținutele tale pe tot parcursul anului. Iată ce n-ar trebui să-ți lipsească din pantofar. 

Teniși albi 

Începem lista noastră cu ceva cât se poate de… lejer. Și atemporal. Sunt tenișii albi, extrem de comod de purtat și foarte versatili. Clasicii teniși albi au o abilitate aparte. Pot face orice ținută să pară cool, atent îngrijită și deosebit de lejeră, adică aleasă fără pic efort.  

image

Practic, poți purta teniși albi la aproape orice ținută, pentru majoritatea ocaziilor și în aproape orice lună de an, mai puțin iarna și la evenimentele formale. În ultimii ani, tenișii albi sau cei colorați au fost adoptați în multe dintre ținute. Așa că îi poți asorta și la cămașă, dar și la tricou. Și la o rochie de vară, dar și la o ținută smart de toamnă.  

Ghete negre scurte 

La fel de versatilă ca tenișii albi, dar mai potrivită sezonului rece, perechea de ghete de damă e cea mai la îndemână „armă” din arsenalul oricărei femei. Scurte și în culori neutre, ghetele de damă sunt răspunsul corect și atunci când cauți să asortezi o pereche de blugi, un tricou sau un palton cu ce porți în picioare.  

image

Ți-ai propus să impresionezi printr-o ținută business, să fii relaxată, îmbrăcată casual, sau să participi la un eveniment purtând articole casual chic? În toate cele trei situații, ghetele scurte de damă sunt răspunsul corect pe care îl căutai. 

Mocasini 

Mocasinii au revenit în scenă acum câțiva ani, dar multă lume îi subestimează. Noi ne întrebăm cum poate trăi cineva fără ei! Pentru că, deși par să aibă un look destul de sofisticat, mocasinii rămân una dintre cele mai comode alegeri pe care le-ai putea avea în materie de încălțăminte. Talpa lor dreaptă te poate ajuta să-ți ții picioarele relaxate pentru ore în șir, în timp ce aspectul lor elegant te poate ajuta să ieși din încurcătură, atunci când dress code-ul unui eveniment cere să te îmbraci casual smart sau casual chic.  

Dacă nu ești încă obișnuită cu acest model de pantofi, îți recomandăm să începi să porți mocasini în culori clasice, precum negru sau maro. Iar dacă nu ești la prima pereche de mocasini în pantofarul tău, alege îndrăzneț o culoare mai vibrantă sau un print care să te scoată din anonimat. 

Cizme lungi 

Când vine vorba de cizme lungi, e necesar să reții un singur lucru. Dacă cizmele peste genunchi ies și revin în trenduri în funcție de perioade, cu o pereche de cizme sub genunchi nu ai cum să dai greș niciodată! Le poți asorta în diferite moduri cu restul ținutei.  

image

Merg de minune și cu pantalonii mulați din piele, dar și cu rochia scurtă care îți scoate în evidență talia. Pot fi combinate atât cu blugi, cât și cu ținute mai elegante. Și arată impecabil și în varianta de piele clasică, cât și în cea de piele întoarsă. 

5. Pantofi stiletto 

Nu ne putem imagina ceva mai frustrant decât ziua dinaintea unui eveniment pe care îl așteptai cu nerăbdare sau ziua dinaintea unui interviu important, în care tu realizezi că nu ai nicio pereche de pantofi cu toc. Stiletto sunt pantofii care stau la baza oricărei garderobe feminine, iar lozul câștigător în acest caz este varianta clasică.  

image

Adică pantofii negri cu vârf ascuțit, care îți vor da o impozanță aparte, indiferent dacă ai ales să porți pantaloni tip pană și o cămașă, o rochie midi sau o fustă și un tricou intens colorat. 

Nu uita că mai important decât aspectul unei ținute este modul în care aceasta te face să te simți. E esențial să fii comodă cu ceea ce porți. De aceea, alege să investești în articole de calitate din aceste cinci tipuri de încălțăminte pentru a te asigura nu doar că vei arăta impecabil tot timpul anului, dar vei fi și cât se poate de relaxată, purtând doar pantofi comozi.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net