Aparatele electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta!

Bucătăria este o încăpere a locuinței tale în care îți petreci o mare parte din zi. Așadar, se recomandă ca aceasta să fie cât mai primitoare și confortabilă, pentru a-ți transmite o energie pozitivă încă de la prima oră a dimineții. Amenajează bucătăria în funcție de nevoile tale, cu lucruri care îți plac, dar totodată, cu lucruri de care ai nevoie.

Aparatele electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta
Aparatele electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta

Trei aparate electrocasnice recomandate:

1. Frigiderul și congelatorul

Un aparat electrocasnic de care toată lumea are nevoie este combina frigorifică. Atunci când alegi acest aparat electrocasnic este recomandat să verifici calitatea, durabilitatea și fiabilitatea acestuia. Poți găsi la Altex.ro o varietate de modele. De asemenea, nu uita să verifici clasa de consum a combinei frigorifice (A+++ are consumul cel mai mic). Acestea pot avea diferite compartimentări, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Atunci când alegi combina frigorifică, ia în considerare următoarele aspecte:

- combina frigorifică cu congelatorul poziționat în partea de jos oferă mai mult spațiu de depozitare decât combina frigorifică cu congelatorul poziționat în partea de sus;

- combina frigorifică side by side este cea mai încăpătoare, dar și cea mai voluminoasă. Dacă alegi o combină frigorifică side by side se recomandă ca spațiul din bucătărie să fie suficient de mare, pentru a nu crea un aspect îngust, neaerisit și inestetic încăperii. 

O combină frigorifică mare nu înseamnă o combină frigorifică bună. Alege o combină frigorifică potrivită bucătăriei tale. De asemenea, poți opta pentru dispensere adiționale, precum dispenserul pentru gheață. Dacă ești o persoană ce adoră băuturile reci, chiar și în sezonul cald și ai folosi constant dispenserul de gheață, nu mai sta pe gânduri și alege un astfel de model. Vei adora această funcție a combinei frigorifice. 

2. Mașina de spălat vase

În ultimii ani, din cauza aglomerației și a stresului cu care ne confruntăm, mașina de spălat vase a devenit unul dintre cele mai populare aparate electrocasnice.

Beneficiile unei mașini de spălat vase:

- procesul de spălare este mult mai igienic decât spălarea vaselor manual;

- reduce consumul de apă, așadar vei avea costuri mai reduse;

- economisești timp, așadar te vei putea ocupa de alte lucruri în acel timp;

- usucă vasele prin încălzirea aerului.

Dezavantajul unei mașini de spălat vase este faptul că are nevoie de un detergent special pentru spălat vasele, iar acestea trebuie clătite de resturile mari de mâncare înainte să fie introduse în mașina de spălat vase. De asemenea, mașina de spălat vase are nevoie de o întreținere periodică.

3. Espressorul de cafea

Un aparat electrocasnic pe care toată lumea îl îndrăgește este espressorul de cafea. Cafeaua, consumată în cantități normale (între 3-5 căni/zi) este benefică pentru sănătatea organismului uman. Aceasta conține vitamine, minerale și antioxidanți, crește abilitatea de concentrare, stimulează sistemul nervos, reduce nivelul de zahăr din sânge și scade nivelul inflamațiilor din organism.

În concluzie, aparatele electrocasnice nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta, deoarece ajută la ușurarea și eficientizarea activităților casnice. Pe lângă aparatele electrocasnice menționate mai sus, poți opta, în funcție de nevoile tale, pentru alte aparate electrocasnice, precum: prăjitorul de pâine, cuptorul cu microunde, blenderul, hota electrică sau fierbătorul pentru ceai. Alege aparatele electrocasnice potrivite pentru tine și bucătăria ta! 

Sursa foto: freepik.com

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net