Când sunt mulți oaspeți în casă - alege un colțar bucătărie frumos și confortabil cu un loc de dormit în bucătărie

Există multe opțiuni pentru a-ți amenaja bucătăria cu mobilier. Dar este mai bine să folosești orice spațiu cât mai util: pentru aceasta cumpără un colțar bucătărie confortabil, cu un loc de dormit în bucătărie.

Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

În acest caz, camera nu numai că devine confortabilă, dar se obține și un loc suplimentar pentru un călător care a aterizat la tine în casă.

De ce ai nevoie de un colțar bucătărie?

Chiar dacă în casă sunt 5 de camere, poate câteodată ai primit atâția oaspeți încât nu vei mai avea unde să îi cazezi. O canapea drăguță în bucătăria ta confortabilă va fi soluția perfectă, promițând un somn dulce într-un loc de dormit atât de neobișnuit. Funcțiile unui colțar bucătărie care oferă spațiu de dormit sunt următoarele:

· persoană va fi acomodată perfect pe canapea;

· cu ajutorul unui astfel de mobilier este ușor să împarți camera în zone;

· loc suplimentar de dormit atât pentru un oaspete, cât și pentru un membru al familiei;

· producătorii oferă adesea modele de colțar bucătărie cu spațiu de depozitare încorporat.

Forma unghiulara a unui colțar bucătărie este ideală atât pentru spațiile mici, cât și pentru cele în care te poți mișca ușor. Designul este potrivit pentru orice interior, confortabil și capabil să transforme chiar și cea mai simplă bucătărie într-un exemplu de eleganță. Un astfel de mobilier este adesea plasat în zona colțului. Mesele de bucătărie sunt perfecte pentru o astfel de canapea.

Din ce sunt făcute colțarele de bucătărie?

Pentru fabricarea unui colțar bucătărie se folosesc o serie de materiale pentru baza structurii și tapițerie. Există întotdeauna un alt tip de umplutură în interior. Mai jos, aruncăm o privire la cele mai bune opțiuni de materiale pentru mobilier confortabil de calitate.

Metal, lemn și rame combinate

Cadrul este baza structurii. Durata de viață utilă generală a produsului depinde de rezistența acestuia. Există și modele ieftine de colțar bucătărie care sunt realizate din plăci de fibre acoperite cu furnir, care este protejat suplimentar de umiditate cu lac. Colțarele bucătărie cu preț mediu sunt realizate din MDF.

Pentru persoanele alergice se recomandă un cadru din lemn masiv. Un astfel de produs va funcționa fără probleme timp de 20 de ani. Mobilierul realizat pentru stiluri moderne are adesea un cadru metalic. Toate ramele sunt realizate de diferite înălțimi, poți găsi canapele joase sau, dimpotrivă, înalte. Unele modele combină mai multe materiale. Cadrele combinate sunt adesea folosite în canapele modulare.

Tapițerie

Ce se așteaptă de la un colțar bucătărie cu un loc de dormit? Această piesă de mobilier ar trebui să fie elegantă, confortabilă, durabilă și, ținând cont de specificul încăperii, de asemenea rezistentă la mirosuri, murdărie și alți factori agresivi care reduc durata de viață. Bucătăria se caracterizează printr-un conținut crescut de umiditate, o abundență de diverse mirosuri. Prin urmare, materialul de tapițerie trebuie să mențină aspectul produsului și, de asemenea, să fie ușor de curățat. Ia în considerare materialele care îndeplinesc cerințe precum densitatea, durabilitatea, rezistența la miros și umiditatea și capacitatea de a fi curățat ușor.

Pielea ecologică este accesibilă pentru mulți, fiind totuși un material practic cu performanțe excelente. Acest material este respirabil, ceea ce îl face confortabil chiar și în zilele caniculare. Toate tipurile de murdării, inclusiv grăsimea, sunt ușor de îndepărtat de pe un colțar bucătărie din piele ecologică. Există riscul de a deteriora o astfel de tapițerie cu un obiect ascuțit, dar este puțin probabil ca proprietarii să vrea să rupă o asemenea frumusețe cu un cuțit.

Mobilierul din piele naturală este mai scump, dar caracteristicile de performanță sunt încă cele mai bune: caracter practic, durabilitate, durată lungă de viață. Dezavantajele unui astfel de colțar bucătărie includ disconfort pe vreme caldă. Cu toate acestea, această tapițerie este foarte rezistentă la deteriorare.

Nu va fi practic să cumperi un colțar bucătărie din catifea sau velur, nu doar din cauza dificultății de curățare, ci și din cauza absorbției mirosurilor de către tapiterie.

Microfibra, atât de asemănătoare cu pielea de căprioară, rezistentă la deteriorare, rămâne frumoasă mulți ani și nu se teme de pete.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
shutterstock 1833215881 jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg