Ce este la modă pentru a fi frumoasă în 2023?

În această primăvară, rujul poate fi aplicat puțin mai gros (adică mai energic). Principalul lucru, însă, este că aplici fardul de obraz în cerc – pentru că obrajii frumoși de măr au fost observați din nou și din nou la Săptămânile Modei. Emporio Armani, JW Anderson și Kate Spade, de exemplu, au etalat acest aspect revigorant în tonuri de roz și portocaliu strălucitor. Aplică întotdeauna fardul de obraz cu o pensulă bună de make-up.

Uite ce este la modă în 2023
Uite ce este la modă în 2023

Dacă folosești pudra, mai degrabă ar trebui să folosești un ruj pudră, iar la texturile de farduri cremoase poți folosi și un ruj lichid sau crem. Dacă folosești tipsuri reutilizabile, alege-le pe cele mai de calitate pentru o mai mare longevitate.

Fără sprâncene

După ani și ani de arcade pline și stufoase, care au fost ajutate chiar și cu machiajul permanent, pe podiumurile Dries Van Noten, Givenchy, Roberto Cavalli & Co a apărut un nou/vechi trend de frumusețe pentru sprâncene: sprâncenele Bleached. Faptul că acest look este în plină ascensiune, este demonstrat de faptul că un model a fost văzut cu aspectul fără sprâncene la aproape fiecare prezentare de modă. Dacă vrei să fii sigură că stilul ți se potrivește, îl poți testa cu un corector aplicat pe sprâncene.

Lucrare în linie

S-au experimentat multe cu creionul de ochi în ultimii ani. Ai văzut culori neon, forme nebunești precum nori, valuri sau fulgere și creion de ochi ombre colorat. Crema de ochi este una dintre tendințele de make-up de primăvară din acest an. Fie în șampanie, maro sau negru clasic, crema de ochi este și rămâne o vedetă printre produsele de make-up. Pe podiumurile de la Christian Dior, Dries Van Noten sau Louis Vuitton, designerii chiar au experimentat arta creionului de ochi.

Buze colorate

Căpșuni, zmeură – ceea ce sună a ingrediente pentru un smoothie delicios, este acum pe buzele femeilor. Nuanțe precum roșu și roz sunt în prezent extrem de populare pentru luciul de buze și ruj. Gurile nuanțate în roz au fost văzute la Carolina Herrera, de exemplu. Contrastul a fost arătat la Chanel, Vaquera sau Puma - buzele închise la culoare violet sau aproape negru roșu sunt perfecte pentru nopțile lungi de iarnă. Dar produsele de buze în nuanțe nude revin și ele la modă pentru că fac buzele să pară mai pline. Un sfat suplimentar, este să-ți faci unghii cu gel în nuanța potrivită.

O tendință care nu putea fi trecută cu vederea la spectacolele de primăvară/vară 2023 au fost buzele lucioase în roșu clasic. La Moschino, Christian Siriano și L'Oreal, buzele modelelor au fost pictate precis cu ruj roșu și apoi cu mult luciu. Gloss face buzele să pară mai pline. Nu uita să zâmbești, pentru că roșul aprins cu o ușoară nuanță albastră, face automat dinții să pară mai albi.

Unghii cu gel – Tendința în 2023

Ne putem aștepta ca tendințele unghiilor să rămână un subiect cel puțin la fel de aprins în 2023, ca și în 2022. Previzionăm chiar și un nou trend pentru manichiură. Vedem deja primele vestigii: pe lângă aspectul minimalist, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi,

pe care chiar și începătoarele le pot reface cu ușurință, există și câteva modele de manichiuri atrăgătoare pentru unghii cu gel.

image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
femeie trista Sursă: pixabay.com
image
actualitate.net
image
actualitate.net