Cele 5 reguli pe care le urmează o fashionistă când poartă o rochie midi

O rochie midi sau o fustă midi este aceea la care tivul se termină la jumătatea distanței dintre genunchi și glezna. Din punct de vedere tradițional, o rochie midi se oprește la jumătatea gambei, dar nu este neapărat să se oprească exact la mijlocul gambei - există și excepții.

cele 5 reguli pe care le urmeaza o fashionista cand poarta o rochie midi jpg

Există o varietate de modalități de a stiliza o rochie midi, dar există câteva reguli generale pe care o fashionistă adevărată le urmează indiferent de ocazie sau sezon. Dacă eșți o persoană scundă, acest lucru este cu atât mai important. Asigură-te întotdeauna că ținută ta e stilată și arată bine pe silueta ta mignonă.

Iată cele 5 sfaturi de stil de care să ții cont

1. Poartă încălțări cu toc înalt și sexy

Pentru a-ți alungi picioarele și a combate aspectul turtit pe care îl poate da o rochie midi, poartă sandale cu toc subțire și sexy - sandale cu toc minimal care îți oferă înălțime.

Dacă te întrebi ce pantofi să porți cu o rochie midi, îți sugerăm să eviți orice este prea masiv sau greu. Prin asta ne referim la cizme robuste, sandale cu platformă sau adidași. Cu excepția cazului în care asta este look-ul pe care îl cauți, desigur. Dar majoritatea femeilor mai scunde nu pot purta o rochie midi cu pantofi greoi, așa că reține acest lucru.

2. Alege o lungime puțin mai sus sau mai jos de mijlocul gambei

Această rochie creează iluzia perfectă a unei rochii mai lungi. Nu vrei că rochia midi să se termine exact la mijlocul gambei, care este cea mai groasă parte a piciorului. Deci caută o rochie midi care să fie puțin mai sus sau mai jos.

3. Caută o rochie midi dintr-o țesătură ușoară și să nu adauge multă greutate siluetei tale.

Caută o rochie stratificată de exemplu, cu un model de plasa suprapusă care conferă ținutei o senzație ușoară, aerisită. În felul asta nu o să pari scundă și îndesată (știm sigur că nu ți-ai dori una că asta).

4. Poartă curea cu rochia midi.

Nu vrei să porți rochii midi fără a da taliei definiție, altfel vei arată ca un bloc. Asigură-te că rochia midi pe care o alegi arată flatant cu o curea în talie. Chiar dacă rochia midi pe care o cumperi nu vine cu o curea, adaugă una.

5. Optează pentru o culoare solidă sau același model din cap până în picioare.

Cumpără o rochie midi într-o culoare solidă sau una care are același model de sus până jos. Dacă totuși vrei o rochie cu puțin model, caută una cu un model mic. Prin "model mic" ne referim la un model floral mic, buline mici sau ceva similar.

La final, ne dorim să pleci de aici cu un gând bun și inspirație: nu te teme să încerci un stil și să îl faci al tău, chiar dacă majoritatea spun că ar trebui să îl eviți. Dacă îți place, este minunat. Dacă nu, cel puțin ai încercat și ți-ai satisfăcut curiozitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net