Chic și ieftin cu rezultate WOW: cele mai stylish piese de decor

Piesele de decor sunt cea mai bună soluţie pentru a da personalitate casei tale, dar şi pentru a-ţi spori confortul. De la jaluzele şi până la perne sau veioze, nenumărate obiecte pot juca dublu rol: piese de decor şi accesorii utile în diverse activităţi. În plus, ca să îţi decorezi casa cu stil, nici măcar nu ai nevoie de sume mari de bani.

image

Iată cele mai stylish piese de decor pe care le poţi achiziţiona la preţuri accesibile:

Rame foto din lemn

Ramele foto din lemn sunt perfecte pentru aproape orice tip de decor. Le poţi încadra într-o amenajare boho chic, retro, rustică, dar şi într-una minimalista sau industrială. Aşează-le pe birou, pe noptiere, comode sau chiar pe măsuţa de cafea. Majoritatea au preţuri accesibile, ce încep de la 10-20 de lei.

Covoare în culori uni

Un covor într-o culoare uni, precum gri, albastru, bej, alb sau roz prăfuit este o alegere excelentă pentru living, birou sau dormitor. Modelele de dimensiuni mici au preţuri avantajoase, ce pornesc de la câteva zeci de lei. Optează pentru culori uni ce nu ies prea tare în evidenţă, astfel încât covorul să se încadreze uşor în amenajarea camerei.

Lumânări parfumate

O piesă de decor ce poate părea banală, lumânarea parfumată te va ajuta să creezi o atmofera cozy şi modernă. Foloseşte lumânări parfumate cu arome diverse, din ceară naturală. Printre cele mai populare note se număra citricele, lavanda, vanilia, moscul şi fructele de pădure. Aşează lumânările parfumate pe birou, măsuţa de cafea, comodă sau pe mobilierul din hol.

Perne decorative în carouri

Un imprimeu foarte popular şi uşor de asortat, carourile se vor integra într-o mulţime de tipuri de amenajări. Pernele decorative în carouri pot să îşi găsească locul pe canapea, pe colţarul din bucătărie sau în dormitor. Din fericire, există suficiente modele de carouri în magazine din care să alegi.

Oglinzi cu rame metalice

Oglinzile de dimensiuni mici, cu rame metalice, sunt numai bune pentru a decora măsuţe de machiaj, comode, rafturi suspendate sau birouri. Modelele cu rame în nuanţe de bronz, auriu sau negru se vor asorta uşor cu o mulţime de alte culori. Preţurile lor sunt în general prietenoase şi încep de la câteva zeci de lei pentru modelele de dimensiuni mici. 

Veioze cu deisgn clasic

O veioză cu deign clasic, mai exact cu abajur din material textil, în culori neutre reprezintă accesoriul perfect pentru noptiere, măsuţe de cafea, birouri sau comode. Mai mult, aceasta îţi va fi de folos dacă vrei să citeşti sau să lucrezi seara şi ai nevoie de o sursă de lumină blândă, care să nu te obosească. Preţul mediu al unei veioze este de 100-200 de lei.

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale sunt cool şi super utile dacă îţi doreşti să controlezi uşor cantitatea de lumină ce intră în casă. Poţi alege jaluzele verticale cu aspect de lemn, din materiale textile sau din plastic. De asemenea, variantele de jaluzele verticale în culori neutre vor fi şi ele uşor de asortat şi integrat în orice tip de amenajare. Preţul acestora începe de la câteva zeci de lei şi poate ajunge la sute de lei.

Nu doar jaluzele reprezintă o opţiune stylish şi prietenoasă cu bugetul, şi draperiile, mai ales dacă le achiziţionezi din magazine mari sau online.

Vaze din sticlă

O vază din sticlă va merge de minune cu orice stil de decor, de la cel industrial la cel minimalist. Poţi aşeza vază din sticlă pe măsuţa de cafea, pe birou sau pe masa din bucătărie, însă cel mai important lucru este să adaugi în decor şi flori proaspete. De la trandafiri şi până la crizanteme sau lalele, orice tip de floare se va potrivi cu o vază din sticlă transparentă, cu design clasic.

Lasă-te inspirat/a de sugestiile de mai sus ca să alegi cele mai cool şi accesibile piese de decor pentru casa ta, de la vaze şi până la covoare în tonuri uni sau rame foto din lemn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rochie eleganta dy fashion png
pateu de ficat jpeg
zodii pixabay jpg
Dus jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
Gelozie jpg
creditIMG 0862 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net