Cum îți poți recompensa angajații pentru eforturile depuse? Top 3 sfaturi pentru a-i motiva

Orice businessman de succes știe că elementul cheie din orice afacere este o echipă muncitoare și bine pregătită. Cu toate acestea, nu doar procesul de selecție al oamenilor este important, ci și motivarea acestora în fiecare zi pentru a se autodepăși și a purta compania pe culmile succesului. În rândurile de mai jos o să discutăm despre trei elemente care joacă un rol important în construirea loialității și motivarea acestora.

Poză de fauxels pe Pexels.com
Poză de fauxels pe Pexels.com

Iată 3 elemente esențiale în motivarea angajaților tăi pentru binele lor, dar și al companiei:

1.  Beneficii extrasalariale

În primul rând, trebuie să le oferi anumite beneficii extrasalariale. Acestea vor motiva angajatul să aibă o viață activă și în afara biroului, participând la activități culturale, sportive sau îngrijiri medicale în sistemul privat. Acest gen de avantaje îl vor face să se simtă văzut și înțeles, lucru ce îi va stârni dorința de a se implica mai mult în companie și de a deveni tot mai bun la ceea ce face. Alege MyBenefits de la Pluxee și oferă echipei tale beneficii personalizate, în funcție de dorințele lor. Tu vei putea alege partenerii cu care vrei să colaborezi, iar fiecare angajat își va putea alege beneficiile favorite.

2.  Teambuilding

Organizarea de activități de teambuilding poate consolida relațiile între angajați, îmbunătățind comunicarea și colaborarea în cadrul echipei. Organizează regulat activități recreative precum ieșirile în oraș, în natură, la piscină sau în orice alte locuri preferate de echipa ta. Asigură-te că iei în considerare preferințele fiecărui membru din compania ta și, prin rotație, le îndeplinești pe toate. Spre exemplu, luna aceasta ai putea sugera să mergeți la un concert împreună, luna viitoare să mergeți la mare, iar după aceea la munte. Important este să faci fiecare persoană să se simtă importantă și valorificată în firma ta.

3.  Posibilitatea de avansare

Oferirea posibilităților de avansare și dezvoltare profesională poate fi extrem de motivantă pentru angajați, oferindu-le un scop și o direcție în carieră. Dacă vrei să-ți loializezi angajații, este nevoie să creezi un sistem de evoluție prin care să-i faci să înțeleagă că au oportunitatea de a se dezvolta din punct de vedere profesional dacă își dau silința. Oferă-le planuri personalizate de dezvoltare a carierei care să includă obiective de învățare și dezvoltare clar definite și oportunități de formare și creștere profesională. În plus, implementează oferirea de feedback constructiv și recunoaștere pentru performanțele deosebite ale angajaților pentru a consolida angajamentul lor față de organizație și pentru a-i motiva să își continue eforturile pentru succes.

Toate acestea fiind spuse, dacă ești liderul unei companii pe care vrei să o dezvolți, este fundamental să investești în echipa ta. Implementează beneficiile extrasalariale, organizarea regulată de teambuildinguri și oferă posibilitatea de avansare pentru fiecare membru al echipei. În acest fel, le vei oferi încredere oamenilor și se vor simți văzuți ca niște ființe umane cu nevoi personale, nu doar niște mașinării gata să fie exploatate. Odată ce le-ai câștigat simpatia, aceștia vor fi mult mai fericiți să lucreze zilnic pentru tine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Barfa jpg
horoscop webp
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
pere jpg
Gene lungi - machiaj - frumusete FOTO Shutterstock
par sanatos istock jpg
1 paste cu rosii jpg jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net