Cum poți afla dacă te potrivești cu o persoană pe plan sentimental

selfie jpg

Relațiile de iubire sunt complicate. Oricât de îndrăgostiți sunt partenerii, acest lucru nu este de ajuns. Pentru a construi o relație de durată este nevoie de valori comune, de compatibilitate și de multă afecțiune. Iată cum poți să afli dacă te potrivești cu o persoană pe plan sentimental:

Află dacă sunteți zodii compatibile 

Horoscopul este un cumul de energii și conjuncturi energetice între diferite aspecte care la un moment dat au impact asupra personalității tale, a relațiilor și evenimentelor din viața ta. Astrele pot juca un rol important atunci când vrei să-ți găsești sufletul-pereche, de la compatibilitate până la previziunile care pot fi prețioase în viața de cuplu. Cunoașterea unor detalii despre personalitatea zodiei celui iubit te poate ajuta să-ți găsești fericirea și să construiești relația romantică la care visezi. Te poți folosi de unelte ajutătoare, cum este horoscopul dragostei în 2023 de pe Zodiacool, pentru a afla care sunt previziunile astrologice pe plan sentimental.

Aveți amândoi o atitudine pozitivă

Chiar dacă pare previzibil, cercetătorii au descoperit că partenerii care au o atitudine pozitivă, în general, în ceea ce privește viața, au șanse mari de a face casă bună. Acest lucru se explică prin faptul că oamenii pozitivi sunt mai puțin predispuși la ceartă și tind să fie mai sinceri. Partenerii se vor simți mai siguri în relație și vor avea mai multă încredere în cel cu care își împart viața. Oamenii de știință spun că „pozitivitatea” în relație se observă mai ales atunci când unul dintre parteneri are o veste bună, cum ar fi o promovare la locul de muncă sau alte succese. Dacă reacția celuilalt este de bucurie și își dorește să sărbătorească alături de cel drag, acest lucru va duce la o stare mai mare de satisfacție în cuplu.

Puteți comunica ușor

Orice relație începe cu o comunicare eficientă. Comunicarea este printre cele mai importante lucruri pentru a menține o relație de durată. Ea presupune ca, atât tu, cât și partenerul, să vă exprimați nevoile, dorințele și nemulțumirile pentru a vă cunoaște în profunzime. Cu ajutorul comunicării, orice conflict poate fi soluționat, veți fi mai înțelegători unii cu ceilalți și relația are șanse reale de reușită pe termen lung.

Comunicarea este astfel un indicator despre cât de bine te potrivești cu cineva. Nu neglija acest aspect!

Vă îmbrățișați des

Se pare că îmbrățișările înseamnă mai mult decât crezi. Contactul fizic - dincolo de cel sexual - este o dovadă a nivelului de fericire în cuplu. Potrivit Womens Health, cercetătorii au descoperit că manifestările fizice de afecțiune precum masajul, mângâiatul, îmbrățișatul și ținutul de mână sunt asociate cu o satisfacție mai mare în viața de cuplu, deoarece păstrează conexiunea fizică între parteneri chiar și atunci când nu fac sex. În felul acesta, relația este mereu încărcată „sexual”, spun oamenii de știință, ceea ce este de dorit pentru o relație fericită.

Sunteți asemănători

Chiar dacă există o vorbă celebră că „opusurile se atrag”, aceasta nu se aplică și în relațiile de cuplu. Oamenii care sunt asemănători au mai multe lucruri în comun și le va fi mai ușor să creeze ceva armonios și de durată. Teoria a fost dovedită de oamenii de știință, care spun că aceia care au valori și interese asemănătoare vor coopera mai bine și vor avea mai mult respect unul pentru celălalt.

Așadar, compatibilitatea între două persoane este un lucru complex, însă cel mai des stă în detalii.

Foto: Pexels

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net