Fashion Days te invită la răsfăţ! Să fie toamnă!

După vară şi ale ei zile de vacanţă, toamna vine ca un răsfăţ, ca un cadou pentru noi şi sufletul nostru. Începem să ne petrecem mai mult timp acasă, cu cei dragi, redescoperim magia unui ceai cald savurat în tihnă sau admirăm fascinaţi spectacolul naturii.  

image

Toamna este despre noi, iar zilele pline fie de ploi răsleţe, fie de raze de soare vin cu un mare avantaj: toate ne învaţă să ne preţuim mai mult.  

Dacă şi tu simţi nevoia unui răgaz, iată câteva tips & tricks pentru a face din toamna asta anotimpul tău magic: plin de înţelesuri, revelaţii şi mici momente pe care să ţi le dăruieşti când şi când.   

  • O excursie preţ de un weekend la munte 

De la jumătatea lunii octombrie, muntele devine un “must visit”. Pentru atmosfera liniştită, culorile magice sau chiar pentru târgurile de sezon, merită să-ţi planifici atunci o excursie la munte pentru a simţi toamna pe de-a-ntregul.  

  • Reconectarea cu prieteni mai vechi sau mai noi 

Toamna este şi despre reconectare, aşa că ce anotimp mai bun pentru a-ţi suna prietenii şi a planifica o întâlnire? Va fi momentul perfect pentru a purta bluzele preferate sau, de ce nu, pentru a face noi cumpărături.  

Fashion Days are o mulţime de bluze pentru dama. Elegante, croite parcă special pentru acest sezon romantic, sau unele mai sport, pe care le poţi purta la antrenament sau acasă – trebuie să găseşti pe site ceva care să-ţi placă.  

  • Toamnă cu arome de ceai cald sau vin bun 

Dacă ar trebui să alegem un gust pe care să-l asociem cu toamna, ar fi foarte greu de ales între vin şi ceai. Aşadar, răsfaţă-te cu amândouă, încearcă arome noi, cupaje interesante şi lasă-te învăluit de tot felul de combinaţii care mai de care mai îndrăzneţe.  

  • Un vin bun merge întotdeauna cu… o carte bună! 

Imaginează-ţi următorul scenariu: zi ploioasă de toamnă, tu, într-un fotoliu confortabil, savurând un vin bun sau un ceai cald, citind cartea recent descoperită. Sună bine, nu? Ei bine, şi acesta este un mic truc prin care îţi poţi face toamna asta mai frumoasă.  

  • Vin bun, carte interesantă, amorţeala plăcută, neapărat haine confortabile  

Bineînţeles, toată această atmosferă tihnită nu s-ar simţi la fel de bine fără haine confortabile. În casă ne dorim să fim în largul nostru, să ne putem mişca în voie, poate chiar să lenevim în pat ore bune într-o dimineaţă mohorâtă de toamnă.  

Oferta de pijamale pentru damă de la Fashion Days este foarte diversificată, aşa că intră pe site şi vezi ce model îţi place. Cu mesaje haioase, mai sexy, sweet & comfy – toate sunt de la branduri internaţionale, apreciate peste tot în lume şi potrivite oricăror preferinţe.  

  • Timp pentru tine, dar şi pentru pasiunile tale 

A venit, a venit toamna, e timpul să-ţi “acoperi” sufletul cu ceva, poate chiar cu o pasiune uitată pe care acum ai vrea să o redescoperi. Întoarce-te în trecut şi aminteşte-ţi ce vis, ce hobby ai lăsat acolo sau vezi cu ce activitate nouă ţi-ar plăcea să îţi completezi activităţile.  

image

Sezon nou, haine noi!  

Pe lângă bluzele de toamnă sau pijamalele “la modă” acum, nu ar strica să-ţi faci ordine în garderobă, să vezi noile tendinţe, dar şi noile oferte ale site-urilor de modă şi să dai un refresh. Poate fi vorba despre un palton chic, o bască cu accente franţuzeşti, o eşarfă colorată sau o pereche de cizme care să-ţi completeze multe dintre ţinute. Totul este să faci un pic de research şi să dai frâu liber creativităţii.  

Fiecare anotimp are farmecul său. Depinde doar de tine să îl redescoperi şi să îl croieşti apoi după preferinţele şi dorinţele tale. Nu poţi da greş cu “reţeta” asta în care ingredientul secret este chiar “timpul”. Timp cu tine, cu cei dragi, timp pentru sufletul, pentru corpul, dar şi pentru pasiunile tale. Să fie toamnă!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net