Frumuseţe fără sacrificii: soluții simple de beauty care îți salvează bugetul

Rutină şi procedeele de beauty nu trebuie să coste sute sau mii de lei ca să îţi aducă rezultatele dorite. De asemenea, acestea nu trebuie să necesite eforturi imense sau să îţi consume prea mult timp preţios. Te poţi bucura de îngrijire şi make-up de calitate chiar şi cu un buget redus, dacă găseşti soluţiile potrivite şi pui accent pe o rutină simplă.

image

Citeşte mai jos câteva soluţii simple de beauty care îţi salvează bugetul şi te ajută să arăţi bine fără efort:

Foloseşte şamponul potrivit

Şamponul potrivit te va ajuta atât să îţi cureţi părul, cât şi să îl îngrijeşti corespunzător. Dacă alegi un şampon adecvat tipului de păr, nu va mai fi nevoie să investeşti în foarte multe produse de îngrijire pentru acesta. Poţi opta pentru un şampon Kerastase ca să ai grijă de părul tău la superlativ. Găseşti şampoane Kerastase pentru toate tipurile de păr, de la cel vopsit şi până la cel uscat sau deteriorat. Pentru cele mai bune rezultate, foloseşte şamponul Kerastase alături de un balsam sau de o mască de păr din aceeaşi gamă.

În afară de şampon Kerastase, mai poţi alege şi produse de la alte branduri de renume, precum Wella sau Moroccanoil. Între spălări, pentru a menţine prospeţimea părului, foloseşte un şampon uscat.

Demachiază-te în doi paşi

Nu ai nevoie de produse de demachiere scumpe în arsenalul tău, ci mai degrabă de produse eficiente şi adecvate nevoilor tale. Cea mai bună soluţie pentru demachiere este să alegi două produse, unul pentru a îndepărta machiajul şi SPF-ul şi altul pentru a spăla tenul. Poţi opta pentru un balsam de curăţare sau o apă micelara de la orice brand, cât timp formula este potrivită tenului tău. Când vine vorba de gelul, spumă sau crema de curăţare cu clătire, optează pentru un produs cu eticheta curată, fără alcool denaturat, uleiuri esenţiale sau parfum.

Hidratează-ţi tenul zilnic

Hidratarea zilnică a tenului este esenţială pentru sănătatea acestuia. În loc să investeşti în zeci de produse pentru ten, mai degrabă începe cu cremă hidratantă potrivită. Aceasta nu trebuie neapărat să fie scumpă, ci trebuie să aibă ingrediente curate şi să se potrivească nevoilor pielii tale. Cauta produse cu ingrediente ce promovează hidratarea, cum ar fi ectoina, ceramidele, acidul hialuronic sau glicerina.

Alege produse multifuncţionale

Produsele de make-up multifuncţionale te ajută să scuteşti timp şi bani. Poţi opta pentru un concealer pe care să îl foloseşti şi pe post de iluminator sau pentru un balsam colorat pe care să îl aplici atât pe buze, cât şi pleoape şi obraji. Produsele multifuncţionale colorate pentru obraji, pleoape şi buze se găsesc atât sub formă de stick, cât şi sub formă de balsam. Acestea se aplică uşor, direct cu degetele, fără să ai nevoie de bureţel sau pensulă.

Aplică măşti homemade

Măştile homemade pot fi la fel de bune precum cele din comerţ, dacă alegi ingredientele potrivite. Spre exemplu, măştile cu argila pot avea o mulţime de beneficii pentru ten şi au avantajul de a fi ieftine şi uşor de preparat acasă. Pudră de argila se amestecă cu ingrediente diverse, de la apă şi până la ulei de măsline, miere, iaurt sau suc de roşii, în funcţie de tipul de ten.

Hidratează-ţi buzele înainte de culcare

Buzele hidratate şi strălucitoare nu se obţin neapărat cu produse costisitoare, ci mai degrabă cu o hidratare corespunzătoare. Înainte de a cheltui sume mari de bani pe produse pentru îngrijirea buzelor, încearcă acest truc simplu. Înainte de culcare, aplica balsam cremos sau vaselină pe buze. Transformă acest obicei într-o rutină şi vei obţine buze catifelate în fiecare dimineaţă.

Testează câteva dintre trucurile de mai sus dacă îţi doreşti să ai grijă de pielea ta fără eforturi sau cheltuieli mari. Pune accent pe hidratare, testează măşti homemade, foloseşte produse de beauty multifuncţionale şi demachiază-te mereu că la carte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale freepik jpg
horoscop 24 noiembrie 2021 jpeg
Profită de vremea frumoasă prelungită și fă renovările necesare locuinței tale pentru iarnă jpeg
Cartofi prajiti FOTO Shutterstock
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Friptură de porc FOTO Shutterstock jpg
hribi uscati jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net