Iată de ce tichetele de masă sunt apreciate de angajații din România!

Oamenii de afaceri din România care se află mereu în căutarea unor metode prin care să le ofere angajaților condiții mai bune de lucru, au posibilitatea să apeleze la un beneficiu extrem de apreciat de către lucrători. Este vorba despre tichetele valorice sau bonurile de masă, așa cum mai sunt ele cunoscute.

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Tichetele nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la an la an. În continuare, poți afla de ce acordarea unui astfel de beneficiu poate fi o idee excelentă și pentru compania ta.

De ce angajații tăi se vor bucura dacă le oferi tichete de masă

Valoarea unui bon este semnificativă

Începând cu 1 ianuarie 2024, valoarea maximă a bonului de masă în România poate fi de 40 de lei. Totodată, se va reține o cotă de 10%, aferentă CASS (Contribuția la Asigurările Sociale de Sănătate), însă chiar și în aceste condiții angajatul care primește bonuri de masă pentru 20 sau 21 de zile lucrate pe lună va avea parte de un venit suplimentar semnificativ, care îi va aduce satisfacție.

Bonurile permit o planificare mai bună a salariului

Angajații care primesc bonuri de masă, în completarea veniturilor din salarii, pot dedica valoarea primită sub formă de tichete achiziționării de produse alimentare. Astfel, “povara“ nu mai cade pe salariu, care poate fi folosit pentru alte cheltuieli. 

Bonurile de masă pot fi primite pe card

Dacă vrei să le oferi angajaților firmei tale bonuri de masă, ca supliment pentru salariul pe care îl încasează deja, trebuie să știi că ai posibilitatea de a face acest lucru prin intermediul unui card. Pluxee.ro îți oferă varianta cardului care poate fi alimentat lunar și care îi scapă pe salariați de grija de a completa cu datele lor bonurile în format fizic. De asemenea, prin intermediul cardului se elimină și posibilitatea ca bonurile să se deterioreze și să nu mai poată fi folosite.

Cardul poate fi adăugat în telefonul mobil

Un alt beneficiu al cardului de tichete de masă este faptul că el poate fi folosit prin intermediul smartphone-urilor. Astfel, angajații îl pot include în portofelul lor mobil, fie că sunt utilizatori de terminale Apple sau Android. În acest mod, ei vor putea să plătească oricând, la punctele unde se poate achita prin intermediul bonurilor valorice, fără a avea măcar nevoie de acces la cardul fizic. 

Tichetele valorice sunt versatile 

Cu ajutorul tichetelor de masă,  pot fi comandate produse de pe platforme de food delivery și pot fi cumpărate produse alimentare și de la foarte multe restaurante. Astfel, angajații nu sunt limitați doar la magazinele alimentare și supermarketuri. Flexibilitatea pe care o permit bonurile valorice în prezent este una foarte apreciată de către beneficiari, deoarece le permite să se bazeze pe suma încasată pe cardul de tichete într-o mulțime de situații.

În concluzie, tichetele de masă oferă beneficii importante angajaților, dar ajută și antreprenorii să poată oferi remunerații mai generoase, fără rigori fiscale aspre. Dacă vrei să le propui un astfel de beneficiu angajaților tăi, intră pe Pluxee.ro și descoperă cum te poți alătura și tu rețelei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net