Înfrumusețarea ținutelor de vară cu papucii Nike

Ultima actualizare:

Vă numărați printre persoanele pasionate de fashion și vă doriți să dispuneți de ținute cât mai confortabile, dar nu știți de unde să începeți? Stați fără griji! Aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă enumera câteva outfituri, atât pentru doamne cât și pentru domni, asortate cu perechile de papuci Nike. Veți afla din ce modele puteți alege și la ce fel de activități îi puteți purta, tocmai pentru a vă asigura că optați pentru cea mai bună alegere. Apoi, la final, vă garantăm că vă veți simți în largul dumneavoastră și că vă veți bucura de confort maxim. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

image

Când vine vorba de încălțăminte, cu toții ne dorim să dispunem de pantofi cât mai comozi, dar și moderni în același timp. Vara intervine și criteriul respirabilității, fapt ce ne poate îngreuna alegerea finală. Însă, firma Nike a reușit să se adapteze tuturor cerințelor clienților și, astfel, a creat încălțăminte pentru toate ocaziile. Dacă vă doriți să ieșiți la alergat, să vă plimbați sau poate pur și simplu vreți pantofi comozi pentru la birou, nu ezitați să optați pentru o pereche de adidași Nike. Însă, dacă plecați în vacanță, mergeți la picnic sau vă petreceți ziua la plajă sau piscină, o altă opțiune modernă sunt și papucii Nike. Fie că aveți un stil de îmbrăcăminte casual, fie că tindeți mai mult spre cel elegant, acești papuci se vor asorta oricărei ținute și vă vor înfrumuseța garderoba, negreșit. Stilurile din care puteți alege sunt cei simpli, fără imprimeuri, sau cei colorați, cu model. Decizia stă la latitudinea dumneavoastră. Însă, dacă nu știți de unde să începeți și simțiți nevoia de puțină inspirație din exterior, iată că noi vă suntem alături. În continuare, vă vom enumera câte două outfituri de vară cu papuci, perfecte pentru activitățile menționate anterior. La final, vă garantăm că veți știi să vă asortați de minune și că veți atrage toate laudele. Iată despre ce este vorba.

Începem cu doamnele. Prima ținuta de vară pentru care puteți opta este cea potrivită pentru mersul la piscină sau statul la plajă. Asortați papucii Nike cu imprimeu tematic cu o rochie vaporoasă și costumul de baie preferat. Imprimeurile din care puteți alege sunt cele florale sau tropicale, perfecte pentru o zi de bronzat ca la carte. Pe de altă parte, mai aveți și opțiunea de asortare mai classy. Aici este vorba despre pantalonii scurți de jeans sau bumbac, alături de tricou sau maieu. Această ținută poate fi completată cu perechea de papuci fără imprimeu, într-o culoare complementară. Alegeți din nuanțe de roz, lila, bleu, verde sau galben pentru un plus de personalitate.

Acum putem trece și la domni. Dacă vă doriți să vă invitați prietenii la un grătar sau, poate, să vă surprindeți apropiații cu un picnic în aer liber, puteți opta pentru o ținută casual, de oraș. Asortați pantalonii scurți cargo sau de jeans cu un tricou lejer și o pereche de papuci Nike cu imprimeu. Asemenea doamnelor, și dumneavoastră puteți alege dintre imprimeurile florale sau tropicale. Însă, dacă vă doriți să vă însoțiți partenera la plajă sau la piscină, nu ezitați să purtați papucii simpli alături de bermudele preferate și o cămașă de in. Tot ce contează este să optați pentru culori neutre, care se vor potrivi cu orice ocazie: bleumarin, gri, negru sau verde închis.

Acum că ați aflat toate ținutele pe care le puteți completa cu ajutorul acestor papuci, tot ce vă mai rămâne de făcut este să găsiți inspirația în propria garderobă și să optați pentru modelul perfect în consecință. Pe această cale, sperăm că articolul de azi v-a fost de ajutor și că v-am dat un boost de încredere în ceea ce constă asortarea. Pentru și mai multe sfaturi sau trenduri actuale, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
dovlecei jpg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
Vrei sa iti construiesti o casuta de gradina jpg
horoscop jpg
pastrav cuptor istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net