Primăvara asta, aventura începe cu Fashion Days

Avem în sfârşit soare, vreme frumoasă şi liber la călătorit. Primăvara asta, Fashion Days este partenerul perfect pentru o aventură mult aşteptată. Fie că planifici o escapadă de Paşte sau o întâlnire cu prietenii, fie că vrei să pleci într-un city break sau te gândeşti să începi antrenamentul fizic, Fashion Days este de fiecare dată acolo, pentru tine.

Pe Fashion Days găseşti o mulţime de încălţăminte atât pentru bărbaţi, ca şi pentru femei
Pe Fashion Days găseşti o mulţime de încălţăminte atât pentru bărbaţi, ca şi pentru femei

Vezi mai jos câteva haine care să nu-ţi lipsească din bagaj sau garderobă, dar şi câteva accesorii care să-ţi facă aventura una încă şi mai chic.

O eşarfă cu stil pentru zile neîmblânzite

Primăvara abundă în zile frumoase, însorite, dar uneori vântul nu ne lasă să ne bucurăm pe deplin de vremea de afară. Pentru aceste momente, o eşarfă "în trend", în culorile sezonului va face cu siguranţă diferenţa: te va proteja de vânt şi te va transforma şi la capitolul look.

Primăvara asta, se poartă culoarea liliacului, galben-canar, roz intens, caramel, stacojiu şi albastru deschis. Alege-le pentru eşarfă, dar şi pentru alte piese de vestimentaţie.

O pereche de pantofi sport cu care să cucereşti lumea

Dacă în ianuarie ne stabilim planurile pe anul viitor, primăvara plecăm în cucerirea lor. Şi cum să facem mai bine asta decât într-o pereche de pantofi sport comozi şi trendy totodată?

Vestea bună este că pe Fashion Days găseşti o mulţime de încălţăminte atât pentru bărbaţi, ca şi pentru femei.

Aceşti adidaşi Nike pentru bărbaţi au un design modern, sunt de calitate superioară şi foarte comozi, potriviţi pentru o mulţime de activităţi.

Fie că îţi doreşti un model simplu, într-o singură culoare, fie că ai alege ceva mai nonconformist, care să iasă din tipare, sigur găseşti pe site ceva care să îţi placă.

Adidaşi perfecţi pentru doamne şi domnişoare
Adidaşi perfecţi pentru doamne şi domnişoare

Pe de altă parte, doamnele şi domnişoarele trebuie să aibă în garderoba aceşti adidaşi Puma pentru damă care pot scoate din anonimat orice ţinută.

Sport, dar totodată “classy”, cu talpa subţire sau ceva mai înaltă, în culori neutre sau mai vesele, acest tip de încălţăminte este un must-have.

O geantă cu care să dai tonul tendinţelor primăvară-vară 2022

O ţinută nouă, o geantă nouă!  Dacă tot faci asocierea asta, alege o geantă în tendinţe.

Genţile tip slouch, genţile supradimensionate, genţile în formă de semilună, genţile cu lanţ, genţile mici, de mână, genţile croşetate – sezonul acesta, toate ţin capul de afiş al spectacolului dedicat genţilor.

O pălărie sau o şapcă cu care să îţi completezi ţinuta

O pălărie chic sau o şapcă trendy e “accesoriul” perfect atunci când rafalele de vânt îţi joacă feste sau când temperaturile coboară prea mult în termometre. Dacă eşti dornic de adrenalină, trebuie să iei în calcul şi astfel de situaţii chiar dacă e primăvară.

O cană filtrantă care să te ajute să te hidratezi şi să rămâi energic şi binedispus

Să te hidratezi nu e doar necesar, ci şi cool. După ce te antrenezi la sală, alergi în parc, ai parcurs câţiva kilometri pe munte sau în oraşul pe care l-ai ales pentru city break – ai ghicit, trebuie să bei apă.

Aşadar, pe lângă încălţăminte sport, o geantă cu stil sau eşarfa care să dea un aer boem look-ului tău, o cană filtrantă într-un design modern e tot ce îţi lipseşte.

Nu ai niciun motiv pentru care să nu te bucuri de primăvara asta. Intră pe Fashion Days, completează-ţi garderoba şi fii gata să pleci în aventura vieţii tale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net