Sandalele cu platformă - în tendinţele verii 2024

Vara aceasta, versatilele sandale cu platformă revin în forță, aducând o notă fresh şi inedită garderobei noastre. 

Sandale cu platformă
Sandale cu platformă

Fie că eşti adepta unui stil casual, clasic, elegant, sport sau ceva mai nonconformist, acest tip de încălţăminte cu platformă va fi cu siguranţă o alegere inspirată.

Istoria sandalelor cu platformă începe încă din Grecia Antică

Pe atunci, actorii le purtau pentru a fi mai înalţi pe scenă. Apoi, în anii ‘70, această încălţăminte cu platformă a devenit un simbol al revoluţiei în modă, fiind purtate de artiştii din întreaga lume. Astăzi, ele revin în tendințe, combinând designul retro cu confortul modern.

Confortul şi versatilitatea sunt două dintre avantajele ale acestor sandale cu platformă

Datorită platformei, presiunea asupra picioarelor este distribuită uniform, oferind un confort sporit în comparație cu tocurile subțiri.

Versatilitatea este un alt atu al acestor sandale cu platformă pentru că ele pot fi integrate cu ușurință în diverse ținute, de la rochii vaporoase la pantaloni scurți sau fuste midi.

Vrei să-ţi adaugi la înălţime câţiva centimetri în plus, dar fără a face rabat de la stabilitate şi confort? Aceleaşi sandale cu platformă sunt ideale în acest caz.  

Stilul divers este un alt atu pentru că astfel de sandale sunt disponibile într-o varietate de modele și materiale, sandalele cu platformă completând atât ținutele casual, cât și pe cele elegante.

Ce sandale cu platformă se poartă în această vară?

Dacă te întrebi ce variantă de sandale cu platformă ţi se potriveşte mai bine, dar şi care sunt trendurile în acest an, iată mai jos câteva dintre cele mai menționate modele. Pe toate le găseşti pe oferta de sandale cu platformă de pe Fashion Days, site-ul tău numărul 1 în materie de modă.

Sandale din piele ecologică.

Perfecte pentru cei care își doresc un look modern și sustenabil, sandalele din piele ecologică combină eleganța cu durabilitatea.

Sandale wedge

Acest tip de sandale oferă un echilibru perfect între stil și confort. Pe FashionDays găsești sandale wedge de piele, ideale pentru a fi purtate la birou sau la o ieșire în oraș.

Sandale espadrile

Oferind o notă de eleganță rafinată, sandalele gen espadrile sunt alegerea potrivită. Acestea sunt ideale pentru evenimente de zi sau pentru a completa o ținută de vacanță.

Sandale cu aplicații

Dacă dorești să adaugi un strop de strălucire ținutei tale, optează pentru sandale cu platformă cu aplicații. Acestea pot transforma orice outfit simplu într-unul spectaculos.

Sandale cu platformă slingback

Aceste sandale sunt recunoscute pentru cureaua ajustabilă care se prinde în jurul călcâiului, oferind astfel un plus de stabilitate și siguranță în timpul mersului. Designul slingback este perfect pentru zilele călduroase de vară.

Sandalele cu platformă sunt must-have-ul verii 2024. Indiferent de stilul tău, pe Fashion Days vei găsi cu siguranță perechea perfectă care să îți completeze ținutele. Nu ezita să explorezi selecția variată de sandale cu platformă și să îți adaugi în garderobă câteva perechi care să îți ofere confort și stil pe toată durata verii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton foto Instagram png
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net