Top 5 nuanțe de păr la modă în această primăvară

Îți dorești un look fresh, numai bun de primăvară, însă care să fie în ton cu cele mai noi tendințe? Nimic mai simplu: adoptă un nou look, prin schimbarea culorii de păr! În continuare îți prezentăm cele 5 recomandări de top ale hairstiliștilor privind cele mai populare nuanțe de păr primăvara aceasta!

Top 5 nuante de par la moda in aceasta primavara jpg

Blond platinat

La o primă vedere, pare un look potrivit pentru lunile iernatice, însă nu și în 2024 – această nuanță se numără printre preferatele hairstiliștilor, fiind popularizată și de numeroase vedete precum Beyonce. Dintre acestea, se remarcă blondul platinat tip „chantilly” – o nuanță de blond deschis, luminoasă și foarte rece, însă care te duce cu gândul la norișori pufoși de frișcă sau chiar la ghiocei.

Blondul platinat tip „chantilly” se recomandă persoanelor cu subtonuri reci sau neutre. Indiferent de culoarea ochilor, un astfel de blond îți va scoate ochii în evidență și vei avea o privire impunătoare.

Arămiu intens

Arămiul este adesea nelipsit din recomandările hairstiliștilor, însă în această primăvară, ne orientăm către o nuanță mai intensă ca niciodată, vibrantă, care te va duce cu gândul la coji de portocale sau la piersici coapte de soare. Rezultatul va fi unul spectaculos: te vei bucura de un look plin de căldură, care te va ajuta să fii ba senzuală, ba jucăușă.

Este alegerea potrivită în special pentru persoanele cu subtonuri calde ale pielii. În plus, merge perfect cu ochii verzi sau căprui, însă poate crea un contrast plăcut și cu ochii albaștri.

Șaten închis

După două culori vibrante, acum ne orientăm către cele naturale, pentru persoanele care își doresc o schimbare de look mai lejeră. În această primăvară, nuanțele de șaten închis sunt în topul recomandărilor, iar opțiunile sunt diverse, de la ciocolatiu și castaniu la șaten acaju sau alună. Însă chiar dacă îți dorești un look final cât mai natural, pentru ca schimbarea să nu treacă neobservată, alege o nuanță care să fie cu cel puțin 2 tonuri mai închisă decât cea curentă.

Șatenul închis este ideal pentru persoanele cu subtonuri reci, însă există soluții și pentru cele cu subtonuri reci: optează pentru o nuanță rece, cu tonuri cenușii. Se „asortează” perfect mai ales cu ochii căprui, însă și cu cei verzi sau albaștri, creând un contrast fermecător.

Șaten caramel

După șaten închis, propunem de data aceasta o opțiune mai deschisă: un șaten caramel, de intensitate medie. Este o culoare neutră, destul de caldă, potrivită pentru a asigura tranziția între anotimpurile contrastante și, implicit, de la look-ul de iarnă la cel de vară. În plus, dacă optezi pentru șuvițe sau vopsit tip balayage, vei obține un look modern!

Și în acest caz se aplică aceleași reguli ca la șaten închis: este alegerea bună pentru persoanele cu subtonuri calde ale pielii, însă poate fi „personalizată” și pentru cele reci, prin tonuri cenușii. De asemenea, face echipă bună cu ochii căprui și asigură un contrast magic cu ochii verzi sau albaștri.

Roșcat tip Coca Cola Cherry

Ultima, dar nu cea din urmă, este o nuanță specială, greu de inclus într-o singură categorie: este combinația perfectă dintre roșcat, șaten și tonuri lejere de violet. Va fi o alegere îndrăzneață, care îți va conferi un look romantic și sofisticat și te va învălui într-un mister seducător.

Grație combinației de culori, acest tip de roșcat se recomandă de obicei persoanelor cu subtonuri calde ale pielii. Însă poate fi o idee bună și pentru persoanele cu subtonuri reci dacă se ajustează cantitatea de violet utilizată, pentru ca nuanța finală să tindă ușor spre spectrul de culori reci. Se potrivește în special cu ochii căprui.

Indiferent de subtonul pielii sau de culoarea ochilor, una dintre opțiunile propuse de noi sigur ți se va potrivi de minune! Întâmpină primăvara cu o schimbare de look și alege una din nuanțele recomandate de hairstiliști pentru acest sezon!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net