Transplantul de păr pentru barbă

Transplantul de păr pentru barbă reprezintă o procedură minuțioasă prin care se pot acoperi zonele lipsite de păr facial, se poate contura forma și se poate mări densitatea părului facial.

image

Pentru bărbații care-și doresc un aspect plăcut, îngrijit, densitate și naturalețe a firelor de păr faciale, specialiștii recomandă implantul. Dr. Cosmin Moculescu, expert în implantologia de păr, ne explică acum care este cea mai sigură și eficientă metodă modernă de implant pentru barbă.

“Există mai multe tehnici de implantare a părului la nivel facial, însă cea mai spectaculoasă metodă este Fue Manual Ultimate, cu implantatoare Lion de ultimă generație. Fără a utiliza aparate motorizate, transplantul de păr pentru barbă reprezintă o procedură minuțioasă prin care se pot acoperi zonele lipsite de păr facial, se poate contura forma și, de asemenea, se poate mări densitatea părului facial.”, explică medicul.

Ce reprezintă transplantul de păr pentru barbă?

Transplantul de barbă este o procedură minim invazivă prin care unitățile foliculare sunt inserate în zona bărbii cu scopul de a acoperi zonele cu mai puțin sau fără păr facial și pentru conturarea fermă a acesteia.

image

Pentru metoda FUE MANUAL ULTIMATE sunt folosite instrumente și tehnică de ultimă generație. Procedura presupune transplantarea părului din partea din spate a capului pacienților la nivelul bărbii. “Etapa inițială constă în extracția exclusiv manuală a folicului de păr prin tehnica Fue Ultimate. Particularitatea tehnicii este că se pot extrage microgrefe cu un anumit număr de fire similare firelor din barbă. Implantarea se realizează cu implantatoare de ultimă generație în unghiul și direcția corespunzătoare, fiind un proces extrem de minuțios pentru un aspect natural. Recuperarea pacientului este rapidă, de câteva săptămâni, rezultatele finale fiind vizibile după aproximativ opt, nouă luni.”, spune Dr. Cosmin Moculescu, expert în implantologie.

Beneficiile implantului de barbă Fue Ultimate

Dr. Cosmin Moculescu: “Beneficiile implantului de barbă cu metoda Fue Ultimate sunt: recuperare rapidă, densitate, aspect natural, lipsa durerii și lipsa cicatricilor și proces de recuperare rapid.”

image

Procesul de recuperare post transplant de barbă se poate rezuma la câteva perioade importante:

-primele 4 zile după intervenție reprezintă etapa cea mai importantă, care necesită mai multă atenție. În zona receptoare, cât și în cea donatoare, există o sensibilitate mai crescută, cu o ușoară inflamație locală. Această zonă necesită o hidratare locală conform indicațiilor medicului. Pacientul trebuie să evite alimentele sărate și să protejeze zona transplantată împotriva traumatismelor mecanice

- primele 14 zile în care simptomele postoperatorii imediate dispar gradual, iar crustele apărute în zona de extracție și implantare, de asemenea, dispar. Pacientul va utiliza un șampon de copii pentru igiena facială.

După 4 luni se observă o creștere a părului implantat, aceasta generalizându-se și schimbându-și textura, culoarea și grosimea progresiv.

Mai multe detalii aici.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
8 boca arsenie  jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg