Un duo genial pentru confortul tău: Limfanox Drenaj Detox® și Renox Renal Detox®

Un duo genial pentru confortul tau jpg

Visezi deja la rochiile și fustele de vară, însă îți faci griji că nu le vei putea purta confortabil datorită picioarelor umflate? Abordează din timp această problemă, pentru a ameliora și, după caz, a evita cauzele care duc la umflarea picioarelor. Ai nevoie de un duo special de produse pentru confortul picioarelor tale – mai exact, pachetul pentru picioare umflate, format din suplimentele Limfanox Drenaj Detox® și Renox Renal Detox®!

Care sunt cauzele picioarelor umflate?

Apariția picioarelor umflate poate fi asociată cu diverse cauze și situații. Vara mai ales, te poți confrunta cu acest fenomen datorită temperaturilor ridicate și a suprasolicitării resurselor și funcțiilor organismului nostru pentru a regla temperatura corporală. Acest lucru duce la dilatarea vaselor de sânge din membre și intensificarea circulației periferice, cauzând acumularea de lichid în jurul membrelor (edem termic). Se observă cel mai des la nivelul picioarelor, manifestându-se prin umflarea gleznelor, a labelor picioarelor, a gambelor sau chiar și a coapselor.

Retenția de apă, una din principalele cauze ale umflării picioarelor, apare adesea la persoanele cu probleme cardiovasculare (cardiomiopatie, insuficiență cardiacă, tromboză venoasă profundă, insuficiență venoasă cronică), renale (insuficiență renală acută), hepatice (ciroză) sau în cazul femeilor însărcinate sau al persoanelor obeze. Poate fi influențată și de administrarea anumitor tipuri de medicamente (antiinflamatoare nesteroidiene, calmante, antidepresive, medicamente pentru diabet sau pe bază de hormoni sau steroizi) sau chiar și prin acțiuni simple precum statul în picioare sau în poziția așezat timp de o perioadă îndelungată.

Nu în ultimul rând, retenția de apă poate fi cauzată de un sistem limfatic ineficient. Pe scurt, sistemul limfatic este o componentă cheie a sistemului imunitar, contribuind, printre altele, la reglarea transportului de lichide în organism, la detoxifiere și la protecția împotriva infecțiilor. Este format din numeroase vase, țesuturi și organe, iar dintre acestea, ganglionii limfatici au un rol esențial: conțin globule albe care filtrează lichidul limfatic (limfa) pentru a susține eliminarea toxinelor din organism. Iar în cazul unei funcționări deficitare – mai exact, când sistemul limfatic este supraîncărcat și se confruntă cu un blocaj limfatic, poate apărea retenția de apă. În timp, acest lucru poate duce la limfedem: acumularea excesivă de lichid limfatic în țesuturi, cauzând umflarea persistentă și continuă a picioarelor, cu piele tensionată și senzație sporită de disconfort sau de greutate a membrelor.

Despre pachetul pentru picioare umflate

Pachetul pentru picioare umflate conține două suplimente alimentare minunate, care să te scape de problemele asociate retenției de apă: Limfanox Drenaj Detox® și Renox Renal Detox®, produse de COSMO PHARM®. Ambele produse reprezintă remedii naturiste esențiale dacă te confrunți cu picioare umflate. Acestea au la bază o formulă 100% naturală, obținută prin combinația a numeroase extracte naturale standardizate, benefice pentru organismul nostru.

Limfanox Drenaj Detox® este un supliment alimentar care contribuie intens la stimularea circulației limfatice și susține funcția de detoxifiere a organismului. Conține 8 extracte naturale standardizate: Brusture (proprietăți diuretice și detoxifiante, susține circulația sanguină și limfatică); Sulfină (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare, detoxifiante și antioxidante); Păpădie (proprietăți diuretice și detoxifiante, susține sănătatea ficatului); Trifoi roșu (proprietăți antioxidante și detoxifiante, susține circulația limfatică); Sarsaparilla (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare, detoxifiante și antioxidante); Lipicioasă (proprietăți diuretice și detoxifiante, susține circulația limfatică); Urzică (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare, detoxifiante și antioxidante); și Dragavei (proprietăți anti-inflamatoare și astringente).

Cu proprietăți similare, Renox Renal Detox® este considerat un veritabil protector renal, cu rol puternic de diuretic natural. Susține funcționarea normală a rinichilor și a tractului urinal și promovează procesul de detoxifiere și de eliminare a excesului de apă. Acest supliment conține extracte naturale din 11 plante: Coada-calului (proprietăți diuretice și antioxidante); Strugurii-ursului (proprietăți diuretice și antioxidante, susține funcția renală și urinară); Buchu (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare și antioxidante); Păpădie (proprietăți diuretice și detoxifiante); Ienupăr (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare și antioxidante); Pătrunjel (proprietăți diuretice și detoxifiante, susține circulația); Păducel (proprietăți diuretice și anti-inflamatoare, susține circulația periferică); Urzică (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare și antioxidante); Ghimpe (proprietăți diuretice și anti-inflamatoare); Ghimbir (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare, antiseptice și antioxidante); și Mătase de porumb (proprietăți diuretice, anti-inflamatoare și antioxidante).

Beneficiile pachetului pentru picioare umflate

Acest duo îți asigură picioare de invidiat și confort maxim pe timpul verii. Cele două produse acționează în principal pentru susținerea detoxifierii limfatice, eliminarea retenției de apă și promovarea scăderii în greutate – totul într-un mod 100% natural!

Limfanox Drenaj Detox® este indicat în special pentru ameliorarea disfuncțiilor sistemului limfatic. Promovează circulația sanguină și limfatică, susține drenajul limfatic prin îmbunătățirea funcționării ganglionilor limfatici și crește fluxul limfei. Are un puternic efect detoxifiant, curățând limfa în vederea eliminării toxinelor, reziduurilor, dar și a radicalilor liberi. Astfel, este benefic în cazul persoanelor cu picioare grele și umflate, care se confruntă cu retenție de apă.

Este un produs benefic și pentru sistemul imunitar și cardiovascular. Susține distribuția optimă a nutrienților și funcția globulelor albe (utile pentru apărarea organismului de infecții), ajută la purificarea sângelui și echilibrarea presiunii și reglează colesterolul „bun” din sânge, metabolismul lipidelor și al carbohidraților. Nu în ultimul rând, susține funcția renală prin promovarea eliminării apei și a toxinelor din organism.

Renox Renal Detox® este un supliment-cheie indicat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni renale. Acesta susține funcția de detoxifiere a organismului (ajută la filtrarea și eliminarea toxinelor), tonifică rinichii și are proprietăți diuretice, antiseptice, anti-inflamatoare și antioxidante. De asemenea, joacă un rol important și în îmbunătățirea funcționării tractului urinar, susținând funcția normală a vezicii urinare.

În plus, grație proprietăților detoxifiante, depurative și diuretice, Renox Renal Detox® contribuie și la eliminarea excesului de lichide din organism. Datorită acestei acțiuni, reduce umflarea picioarelor cauzată de retenția de apă, ameliorează edemele și celulita și contribuie la pierderea în greutate și menținerea unei greutăți corporale optime. Iar ca beneficiu-bonus asigură un aspect sănătos al pielii.

Cu pachetul pentru picioare umflate, care conține suplimentele Limfanox Drenaj Detox® și Renox Renal Detox®, vei uita de problemele asociate retenției de apă! Susține sănătatea sistemului limfatic și te vei bucura toată vara de picioare de invidiat, pe care nu vei mai dori să le ascunzi sub pantaloni sau fuste lungi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Louis png
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net