Ce trebuie să pui sub pernă, ca să-ți atragi sufletul pereche și să te căsătorești. Metoda feng-shui care nu dă greș

Ultima actualizare:

Ești în căutarea dragostei adevărate și nu ți-ai găsit încă sufletul pereche? Feng Shui, o știință străveche chineză a armonizării spațiului, poate veni în ajutorul tău. Această tehnică veche nu se limitează doar la organizarea mobilierului în casă, ci poate fi aplicată și pentru a-ți găsi dragostea adevărată. Iată ce trebuie să pui sub pernă ca să-ți atragi sufletul pereche și să te căsătorești. Metoda care nu dă greș.

Cum trebuie să organizezi dormitorul în stil Feng Shui
Cum trebuie să organizezi dormitorul în stil Feng Shui

Cum trebuie să organizezi dormitorul în stil Feng Shui

Lenjeria de pat este bine să fie în nuanțe de roz sau roșu, acestea fiind culorile care atrag dragostea, pernele de ornament este indicat să fie și brodate sau de o calitate bună și este esențial să aveți un covor, de preferință în tonuri pământii. De asemenea, centrați patul, dacă este posibil, astfel încât să fie într-o poziție prin care este accesibil din ambele părți și, în mod ideal, să nu fie lipit de perete. În general este bine să aveți mobilă din lemn și să existe cât mai puțin metal în dormitor. Mai mult, scăpați de televizorul din dormitor pentru că nu este deloc benefic. 

Parfumurile aromatice sunt o modalitate foarte puternică de canalizare a fluxului de chi, adică de energie. Anumite mirosuri îți ridică în mod automat starea de spirit și emoțiile și scot la iveală tot ce e mai bun din tine. Alegeți parfumuri de cameră sau lumânări cu mirosuri florale, cum ar fi trandafirul, iasomia și lavanda. De asemenea, puteți așeza una dintre aceste flori într-un ghiveci dacă spațiul vă permite.

Ce trebuie să pui sub pernă, ca să-ți atragi sufletul pereche și să te căsătorești

Cunoscut și ca piatra iubirii necondiționate, cuarțul roz vă poate ajuta să dezvoltați un sentiment profund de iubire de sine și de acceptare. Acest lucru vă va face să atragi imediat iubirea adevărată, căci energia acestui cristal este deosebit de pură. Acest cristal roz se conectează la chakra inimii și emite o energie pașnică, ceea ce îl face una dintre cele mai bune pietre pe care să o așezi sub pernă. Nu numai că vei beneficia de proprietățile uimitoare ale acestei pietre în timp ce dormi, dar te vei trezi și mai odihnit și mai inspirat. Dormitul cu cuarț roz încurajează, de asemenea, visele liniștite și calmează mintea și evident te ajută să îți găsești sufletul pereche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Rugaciune jpg
horoscop jpg
555 (7) jpg
horoscop jpg
aer conditionat jpg
sex roma antica jpg
ciorba de fasole cu afumatura jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net