De ce trebuie să pui un ou crud pe noptieră, înainte de culcare. Beneficiile neștiute ale acestui obicei te vor surprinde

Nu foarte mulți oameni știu efectele uimitoare pe care le obții atunci când pui un ou crud într-un pahar pe noptieră, înainte de culcare. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru (61 de ani) a dezvăluit secretul care te va convinge să faci acest lucru în fiecare seară și care sunt, de fapt, beneficiile acestui obicei. Așadar, ce se întâmplă dacă pui un ou crud în pahar, pe noptieră, noaptea? 

De ce trebuie să pui un ou crud pe noptieră, înainte de culcare / Foto: Freepik
De ce trebuie să pui un ou crud pe noptieră, înainte de culcare / Foto: Freepik

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru (61 de ani), dacă puneți un ou crud într-un pahar pe noptieră, înainte de culcare, puteți scăpa de energiile negative din casă și din noi. Se crede că oul captează energiile negative pe care le are un om și făcând acest truc, ele sunt preluate de ou, pe care, ulterior, îl arunci.  

Lidia Fecioru: „Veți vedea că face niște ...”

Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci.

Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice 'dom'le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net