A făcut amor cu sora celui mai bun prieten, iar acum vrea să facă marea împăcare: „Toți sunt furioși pe mine”

Un bărbat de 29 de ani se află într-un mare impas al vieții lui, după ce și-a înșelat iubita cu sora celui mai bun prieten al său. Disperat pentru că lucrurile au scăpat de sub control, acesta i-a scris psiholoagei publicației The Sun, în rubrica „Dear Deidre”. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Iubita acestuia este o persoană care nu își poate ține nervii sub control și care deseori a avut momente de violență verbală. După o ceartă puternică, bărbatul s-a dus într-un pub, unde a întâlnit o tânără care era, de fapt, sora celui mai bun prieten. 

„Eu am 29 de ani, iar fosta mea soție are 25 de ani”

După ce a făcut dragoste cu sora prietenului său și a lăsat-o cu ochii în soare, acesta dar și fosta iubită a bărbatului care a comis-o au aflat de întreaga situație și lucrurile au scăpat complet de sub control.

„Am făcut sex cu sora celui mai bun prieten al meu după o ceartă cu fosta mea. A fost grozav la momentul respectiv, dar acum toți trei sunt furioși pe mine.

Eu am 29 de ani, iar fosta mea soție are 25 de ani. Este o fată frumoasă cu un apetit sexual uriaș. Am fost împreună timp de trei ani. A fost o perioadă incitantă și stresantă. Nu știam niciodată când voi spune ceva greșit și ea se va înfuria. Ea are o gură spurcată și nu se gândește de două ori să mă atace verbal. 

De când sunt cu ea, am descoperit că și eu mă comport la fel. Ne tot despărțim și apoi ne împăcăm din nou. Ultima dată m-am simțit de parcă nu mai puteam suporta. M-am dus la pub și o fată de la bar a început să vorbească cu mine. Ea a fost drăguță și amuzantă și mi-a luat ceva timp să mă prind de faptul că ea este sora celui mai bun prieten al meu. Are 24 de ani.

Am condus-o înapoi acasă. A spus că mă place de ani de zile și am ajuns să rămân peste noapte. Sexul a fost minunat, dar dimineața mi-am dat seama că am făcut o greșeală. Mă simțeam distrus și mahmur. M-a întrebat dacă o să mă mai vadă din nou și am spus, practic, „În nici un caz!”. Nu am avut tact, știu. 

Vestea s-a răspândit și a ajuns la prietena mea, sau fosta - sau orice ar fi ea. E furioasă. I-a spus surorii prietenului meu să stea departe de mine. Biata fată a fost speriată și i-a spus fratelui ei că a fost amenințată.

Acum prietenul meu cel mai bun mi-a spus că am terminat ca prieteni și iubita mea mi-a spus că am terminat-o definitiv ca iubiți. Sunt la capătul puterilor. Suntem prieteni de când eram la liceu. Vreau doar să fiu din nou cu iubita mea și în relații bune cu prietenul meu.” - a fost mesajul transmis de bărbat. 

Răspunsul specialistului: „Mă îndoiesc că ar vrea să fie din nou prieten cu tine”

„DEIDRE RĂSPUNDE: Nu cred că te vei putea împăca cu ei, cu amândoi. Prietenul tău nu va fi încântat dacă te întorci la fata care i-a amenințat sora. În plus, dacă sora lui i-a spus cât de rău te-ai purtat cu ea în acea noapte, atunci mă îndoiesc că ar vrea să fie din nou prieten cu tine.

Ce mă nedumerește cel mai mult este de ce ești atât de dornic să te împaci cu fosta iubită. 

Viața ta sexuală poate fi grozavă, dar nu că va compensa violența verbală. Ea pare a fi o persoană cu probleme, cu un trecut cu probleme. Aș fi precaut cu o femeie ca ea. Spuni că te-ai schimbat de când o cunoști. Te simți fericit cu ceea ce ai devenit?

Dacă stai departe de ea acum, cred că se va răzgândi curând și va veni în fugă. Dar nu te grăbi să te întorci în brațele ei.” - a fost părerea psiholoagei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
cub horoscop bani
1727795177 qBVO jpg
zodii meteoriti png
barbat brunet in natura jpg
ten frumos jpg
horoscop shutterstock 2414471661 jpg
dragoste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net