De-a dreptul ireal! Un bărbat vrea să-și părăsească soția bolnavă de cancer, pentru a trăi cu amanta: „Nu mă mai satisface”

Ultima actualizare:

Un bărbat se gândește serios să-și părăsească soția și să trăiască liniștit alături de amantă. Nu se mai simte fericit, spune el și nici măcar faptul că femeia care i-a fost alături atâția ani de zile suferă de cancer nu l-a înduplecat să renunțe la ideea lui. 

Bărbat infidel
Bărbat infidel

Nefericit în căsnicia lui, un bărbat de 41 de ani vrea să-i spună „adio” soției sale, pentru a putea să trăiască, liniștit, alături de amanta lui. Căsătorită și ea, la rândul ei! 

Vrea să-și abandoneze soția bolnavă de cancer

Bărbatul a povestit pentru thesun.co.uk că nu mai vrea, sub nicio formă, să fie alături de soția lui bolnavă, căci sentimente nu mai există decât de milă, nu de iubire. 

„Îmi planific un viitor cu minunata mea iubită, dar cum naiba să-i spun soției mele că m-am îndrăgostit de o altă femeie? Eu am 41 de ani, soția mea are 40 de ani și suntem căsătoriți de șapte ani.

În ultimii patru dintre aceștia am fost nefericit. Soția mea suferă de cancer la sân și tulburare bipolară și nu mai lucrează de 18 luni. Eu lucrez pentru o mare companie multinațională alături de această femeie extraordinară care mi-a pus capac. 

Citește și - „Am făcut sex cu ea, e ca o leoaică!”. Un bărbat vrea să-și părăsească soția, pentru a fi împreună cu fiica lui vitregă

Ea are 36 de ani și este căsătorită de 16 ani, dar este, de asemenea, profund nefericită. La fel ca mine...

Lucrăm împreună de mai bine de un an și am fost buni prieteni, dar abia în ultimele două luni ne-am spus unul altuia ce simțim cu adevărat. De fapt, îmi place de ea încă din ziua în care ne-am cunoscut. După ce am lămurit lucrurile, am ieșit la un pahar după serviciu, ne-am ținut de mână și ne-am sărutat ca niște adolescenți.

Am mers cu mașina la un loc frumos din zonă și am făcut sex pe bancheta din spate a mașinii mele. A fost minunat.

„Cred că bănuiește ceva”

Niciunul dintre noi nu a plănuit să se îndrăgostească - pur și simplu s-a întâmplat pe măsură ce ne apropiam. Soțul ei a fost abuziv verbal și emoțional de-a lungul anilor, iar ea își dorește cu disperare să o ia de la capăt cu mine - la fel cum îmi doresc și eu.

Soția mea se însănătoșea încet-încet în ultimele luni, dar a suferit o recidivă în ultimele două săptămâni. Cred că bănuiește ceva. Îmi este milă de ea, dar nu pot să-i mai fiu alături, atâta timp cât nu mai există sentimente pentru ea...

Zilele trecute m-a întrebat direct dacă mă văd cu cineva, deoarece spune că fac mai multe eforturi pentru a mă îngriji de aspectul meu. Mi-e teamă că comportamentul meu ar putea contribui la agravarea stării sale de sănătate. 

Săptămâna viitoare este ziua ei de naștere și vrea să plece în weekend la hotelul nostru preferat. Sincer să fiu, mă tem de asta.

Habar nu am cum va reacționa dacă îi spun ce simt cu adevărat, dar îmi este din ce în ce mai greu să-mi ascund sentimentele”, a spus bărbatul, potrivit thesun.co.uk.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net