Tânără de 27 de ani, chinuită de iubit: „Vrea să încercăm ceva nou în materie de sex, dar doare”

Ultima actualizare:

Pe cât de interesant poate fi sexul, există persoane dornice să exploreze plăcerile pe care acesta le poate oferi la maximum. Deopotrivă, sunt persoane care se tem să încerce lucruri noi în pat, însă o fac de dragul partenerului. Povestea de astăzi aparține unei tinere în vârstă de 27 de ani, căreia îi este teamă să practice sexul anal. 

Tânăra se teme de sexul anal, însă iubitul ei insistă / foto: Pixabay
Tânăra se teme de sexul anal, însă iubitul ei insistă / foto: Pixabay

Dorința partenerului ei de a încerca ceva nou în materie de sex a determinat-o pe o tânără să accepte propunerea acestuia de a încerca sexul anal, însă a rămas cu o experiență neplăcută. 

„Cum pot să ușurez durerea?”

Este întrebarea care o macină pe tânără, după ce a încercat să facă sex anal cu iubitul ei, însă durerea resimțită îi provoacă teama de a încerca din nou. Disperată, ea a povestit întreaga experiență unui specialist, pentru a primi un sfat util, potrivit The Sun

„Prietenul meu vrea să încerce ceva nou în pat, dar m-a durut - mi-e frică să o fac. Sunt îngrijorată că arăt blocată în felul meu de a fi, dar mă simt foarte inconfortabil să încerc ceva diferit din punct de vedere sexual - totuși, iubitul meu este foarte dornic.

Suntem împreună de puțin mai puțin de un an și discutăm să ne mutăm împreună. Amândoi avem 27 de ani. Am simțit de la început că vrea să încerce sexul anal, dar eu nu eram sigură, așa că l-am pus pe gânduri.

Într-o zi a ieșit și m-a întrebat direct dacă aș vrea să încerc cu el. Mi-a spus că va avea grijă de el și că mi se va părea surprinzător de eliberator. Ne iubim foarte mult, așa că am fost de acord să încerc. Dar a fost exact așa cum mă temeam - dureros. Am sperat că, cu cât o vom face mai des, cu atât va deveni mai puțin dureros, dar încă doare.

El este înțelegător și nu forțează să se întâmple dacă îi spun că este prea mult. Cum pot să ușurez durerea?”, a povestit tânăra. 

Răspunsul și sfatul specialistului 

Femeia a cerut ajutorul unui specialist / foto: Pixabay
Femeia a cerut ajutorul unui specialist / foto: Pixabay

Trebuie să înțelegi că, dacă nu vrei să faci ceva sexual, nu ești obligată să o faci. Există și alte modalități de a adăuga emoție vieții tale sexuale.

Dar dacă vrei să încerci, folosește un lubrifiant pe bază de apă, deoarece uleiul deteriorează prezervativele. Asigurați-vă că vă spălați bine după ce atingeți zona pasajului posterior, altfel poate apărea o infecție.Și aveți grijă să fiți foarte blândă, deoarece țesuturile care înconjoară rectul nu sunt elastice sau concepute pentru penetrare în felul în care sunt țesuturile vaginului.”, a explicat specialistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net