Aţi visat cizme? Situaţia materială se va îmbunătăţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Am primit cu bucurie mesajele voastre. În acest interval, visele prezentate de voi anticipează că, în problemele cu care vă confruntaţi, situaţia revine treptat la normal.

În acest interval vor avea loc şi evenimente neprevăzute. Partenerii voştri de dialog vor fi activi în acţiunile legate de bani şi de comunicare. Lăsaţi orgoliul deoparte; este momentul să întindeţi mâna prietenilor cu care sunteţi doar în relaţii de „Bună ziua”.

Visul: Ramona a visat trei perechi de cizme. Nu precizează culoarea acestora.

Semnificaţia visului: Cizmele noi anticipează mulţumire sufletească. Ramona va obţine şi câştiguri materiale mai mari în următoarele trei luni şi va fi apreciată de persoanele influente din anturajul său. Când cineva visează cizme de culoare roşie sau rupte, atunci acea persoană se va confrunta cu situaţii neplăcute.

Este important să nu intre în panică. Totuşi, unii prieteni vor fi invidioşi pe reuşitele Ramonei. De aceea, trebuie să fie prudentă în privinţa confidenţelor pe care le face până la toamnă.

Visul: Giulia a visat că un val mare a acoperit anturajul în care se afla. Giulia a reuşit să scape de furia apei salvând, în acelaşi timp, alte trei persoane. Apoi, ea s-a retras într-o clădire.

simeon stalpnicul png

Semnificaţia visului: Giulia trebuie să lupte pentru soluţionarea problemele financiare şi personale. Dacă valurile sunt tulburi şi agitate, Giulia are nevoie de ajutorul unor prieteni pentru a evite pierderi materiale şi financiare.

Ea trebuie să solicite ajutorul persoanelor de încredere de acelaşi sex; astfel, Giulia va avea posibilitatea să scape de coşmarul unor situaţii neprevăzute.

Visul: Georgiana a visat că mergea pe un câmp cu porumb, ducând un cal de căpăstru. Ea dorea să-l ducă să pască şi să-l adape, apoi a prins patru porumbei.

Semnificaţia visului: Lanul de porumb are o semnificaţie pozitivă; este vorba despre un profit, despre împlinirea unei vechi dorinţe. Calul din vis prevesteşte multă muncă, iar Georgiana va rezolva multe probleme cu ajutorul unui prieten discret.

simeon stalpnicul png

Şi cei patru porumbei pe care Georgiana i-a prins în vis au semnificaţii pozitive. Ea trebuie să-şi amintească în acest interval proverbul: Vorba dulce mult aduce.

Visul: Elena a visat un ied. De fapt, despre drăgălaşul erbivor, Elena ne spune că este un cadou neaşteptat. 

simeon stalpnicul png

Semnificaţia visului: Iată un vis foarte plăcut care anunţă bucurii şi rezolvarea nesperată a unei probleme, care are legătură cu profesia, cu banii şi cu suportul moral al prietenilor. Elena trebuie să nu uite că iedul înseamnă şi un prieten boem.

image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
par jpg
matreata jpg
ciorba de perisoare jpeg
zodii relaxate jpg
horoscop chinezesc